OYUNU KULLANAN VATANDAŞLAR SAHİLE VE PİKNİĞE KOŞTU

​​​​​​​Manisa ve İzmir’de oylarını sabah erken saatlerde kullanan vatandaşlar, soluğu Spil Dağı Milli Parkı’nda aldı. Yeşil alanları dolduran vatandaşlar aileleriyle birlikte mangal yakıp, piknik yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oylarını sabah saatlerinde kullanan Manisa ve İzmirli bazı vatandaşlar, kalan boş zamanlarını değerlendirmek ve temiz hava almak için soluğu, Spil Dağı Milli Parkı’nda aldı. Güzel havanın tadını çıkarmak üzere öğle saatlerinde Spil’e akın eden vatandaşlar mangallarını yakarak piknik yaptı. Spil’e çıkan vatandaşlardan Yusuf Tanyarı, “Oylarımızı sabah kullandık. Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. Vatanımız için kim hayırlıysa o gelsin başımıza” dedi.

OYUNU KULLANAN VATANDAŞLAR SAHİLE VE PİKNİĞE KOŞTU

Sabah erkenden kalkarak oylarını kullandıklarını ifade eden Hamdi Öklü ise “Vatandaşlık görevimiz olan oyumuzu kullandık. Devletimiz, milletimiz için hayırlı olsun inşallah. Bu vesileyle geri kalan zamanı ailem ve çocuklarımla geçirmek için Spil Dağı Milli Parkı’na geldik. Burada da akşama kadar vakit geçireceğiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi. 

Oyunu kullandıktan sonra piknik yapmaya geldiğini belirten bir diğer vatandaş Nevin Yiğen de havanın güzelliği ile seçimin güzelliğini birlikte yaşadıklarını söyledi.

OYUNU KULLANAN VATANDAŞLAR SAHİLE VE PİKNİĞE KOŞTU

 VATANDAŞLIK GÖREVLERİNİ YAPIP SAHİLE AKIN ETTİLER

Muğla’da vatandaşların seçimlere yoğun bir ilgisi görülürken, oyunu kullanan Menteşe, Ula, Yatağan gibi yakın ilçelerdeki vatandaşlar Ula’nın Akyaka ilçesine akın etti. Sakin Kent unvanlı Akyaka sahilinde hem denize giren, hem de sahilde güneşlenen vatandaşlar, sandıkların açılmasını ve seçim sonuçlarını merakla bekliyor.

Sahilde güneşlenen vatandaşlar, “Oyumuzu kullandık. Artık seçim sonuçlarını beklemek için vaktimizi burada değerlendiriyoruz. Heyecanla bekliyoruz sonuçları. Umarım ülkemiz için, milletimiz için en hayırlısı olur. Hepimiz kardeşiz, biriz, beraberiz. İnşallah hayırlı bir sonuç olur” dedi.

OYUNU KULLANAN SAHİLE AKIN ETTİ

Bir başka vatandaş ise seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Oyumuzu kullandık. Vakit geçirmek için çocuklarımızı alarak gezdirelim dedik. Hayırlısı olsun, Vatanımıza milletimize” dedi.