ŞEN, TÜROFED BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, yönetim kurulu üyeliği yaptığı Türkiye Otelciler Federasyonu'nda (TÜROFED) başkan yardımcısı oldu.

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden 28. Dönem Milletvekili Adaylığı nedeniyle  istifa eden Sururi Çorabatır'ın yerine oy birliği ile Başkan Yardımcısı Ersin Yağcı, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) önceki dönem başkanı Erkan Yağcı'nın başkanlığındaki TÜROFED'in yeni yönetimi de belli oldu. Yağcı başkanlığında lk toplantısını gerçekleştiren TÜROFED Yönetim Kurulu; genel sekreter, başkan yardımcıları ve saymanı da belirledi.

Oy birliği ile alınan kararla TÜROFED Genel Sekreterlik görevine Yakup Dinler; TÜROFED Başkan Yardımcılığı görevlerine, dört dönemdir yönetim kurulu üyeliği yaptığı TÜROFED'de Denizli'yi temsil eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ile birlikte Mehmet İşler, Kaan Kavaloğlu, Burhan Sili, Murat Toktaş, Bülent Uysal ve Tayyar Zaimoğlu; TÜROFED Saymanlığına da Birol Akman getirildi. Ece Tonbul da TÜROFED'in yönetim kurulu üyeliğine katılan isim oldu.