GENÇLER ATA'SININ İZİNDE

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 104’üncü yılı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de coşkuyla kutlandı. Bando eşliğinde Gazi Bulvarından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanına kortej yürüyüşü gerçekleştiren gençler Ata’ya bağlılıklarını gösterdi. Törenlere 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili olan Gülizar Biçer Karaca, Nilgün Ök, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün de katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi kutlama programı 09.30’da Denizli Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından bando eşliğinde Gazi Bulvarından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanına kortej yürüyüşü gerçekleştiren gençler, taşıdıkları dev Türk bayrakları ve posterle Ata'sına bağlılıklarını gösterdi.

GENÇLER ATASI'NIN İZİNDE

YENİ VEKİLLER DE KATILDI

Programa Denizli Vali Vekili Mehmet Okur,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Erkan Dabi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, CHP'nin yeni seçilen Denizli milletvekilleri Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GENÇLER ATASI'NIN İZİNDE

TÖREN GEÇİŞİ YAPILDI

19 Mayıs kutlamaları daha sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda gerçekleşen programla devam etti. 7’den 70’e herkes kutlamalara ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri ve flamalar ile katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, günün anlam ve önemine dair konuşmalar, halk oyunları gösterisi, sporcu gruplarının gösterileri, tören geçişi ile son buldu.

GENÇLER ATASI'NIN İZİNDE