KOCA MEKTEP'TE MEZUNLAR BULUŞTU

Koca Mektep olarak bilinen Denizli Lisesi'nin düzenlediği Keşkek Günü ve Mezuniyet Töreninde, kocaman çocuklar hasret giderirken, yeni mezunlar keplerini fırlattı.

Türkiye'nin tarihi okulları listesinde yer alan ve 1874'ten günümüze kadar eğitim-öğretim serüveninde birçok kişiyi mezun eden, Atatürk ve İsmet İnönü ile birçok devlet adamının ziyaret ettiği Denizli Lisesi, Keşkek Günü ve Mezuniyet Töreni düzenledi.

Koca Mektep olarak ünlenen lisenin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, kocaman çocuklar hasret giderirken, yeni mezunlar keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

Programa, CHP'den Denizli Milletvekili seçilen Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek, eski ve yeni mezunlar ile aileleri katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Bovdeveci ve Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Mulcar'ın karşıladığı eski mezunlar, tarihi binanın koridorlarında eski anılarını tazeledi, arkadaşlarıyla hasret giderdi.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı okul defterine, "Mezunu olmaktan gurur duyduğum Denizli Lisesi’nin geleneksel keşkek günü ve mezuniyet törenine katıldım. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olanları kutluyor, tüm öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar diliyorum" ifadelerini yazdı.