EĞİTİM İŞ ÜÇ İLÇEDE DAHA YETKİYİ ALDI

Denizli Eğitim İş Sendikası Babadağ’ın ardından 3 ilçede daha yetkili sendika oldu. Acıpayam, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde de yetkili sendika olan Eğitim İş üye sayısını arttırdı.

 

Denizli’de Birleşik Kamu İş’e bağlı Eğitim İş, Babadağ ilçesinde yetkili sendika olmuştu. 61 üyesi ile Babadağ’da yetkiyi almayı başaran Eğitim İş 3 ilçede daha yetkiyi aldı. Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda diğer sendikaların da üye sayılarını içeren grafikler paylaşarak Acıpayam, Honaz Pamukkale’de yetkili sendika olduklarını söyledi. 

Aydoğan’ın kamuoyuna duyurduğu üye sayısı grafiklerine göre Babadağ’da Eğitim İş’in 61 üyesi, Eğitim Bir Sen’in 36 üyesi ve Eğitim Sen’in ise 34 üyesi bulunuyor. Acıpayam’da ise Eğitim İş 249, Eğitim Bir sen 229, Türk Eğitim Sen 197, Eğitim Sen ise 49 üyeye sahip. 

Honaz ilçesinde Eğitim İş 157, Eğitim Bir Sen 149, Türk Eğitim Sen 78, Eğitim Sen de 7 üye bulunuyor. Nüfus olarak Denizli’nin en kalabalık ilçelerinden olan Pamukkale’de ise Eğitim İş’in 1136, Eğitim Bir Sen’in 1110, Türk Eğitim Sen’in 806, Eğitim Sen’in 144 üyesi mevcut.

Eğitim İş Denizli Şube Başkanı üç ilçede daha yetkili sendika olmalarıyla ilgili “Denizli'de Pamukkale, Acıpayam, Honaz ve Babadağ ilçelerimizde yetkiliyiz. Eğitim emekçilerimize teşekkür ederiz, mücadelemiz kararlı bir şekilde sürüyor.” dedi.