ÖĞRENCİLERE 6 MİLYON 400 BİN LİRA DESTEK 

Merkezefendi Belediyesi, 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye 8 ay boyunca 200 TL öğrenim desteği sağladı. Öğrencilere verilen maddi destek 2022-2023 eğitim yılında 6 milyon 400  bin lirayı buldu. 

 

Merkezefendi Belediyesi’nin öğrenim desteği ödemeleri bu ay itibariyle tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi tarafından 2022-2023 eğitim öğretim döneminde bu ay itibariyle 4 bin öğrenciye 6 Milyon 400 Bin Türk Lirası öğrenim desteği sağlandı. Eğitim yardımından Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ortaokul ve lisede eğitim gören öğrenciler yararlandı. Son ödemeler Mayıs döneminde öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde de öğrenim desteği Ağustos-Eylül ayı itibariyle başvurular alınacak.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Her çocuğun okumasını ve hayallerinden asla vazgeçmemesini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Biz eğitimi temel öncelik olarak kabul ediyoruz. Merkezefendi’de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öğrencilerimiz için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelerimize destek olacağız ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.