YOLLAR VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Henüz tamamlanmayan üst yapı çalışmaları aşırı yağışla birleşince Sümer Mahallesi'ndeki yolları kullanılamaz hale getirdi. Vatandaş tepkisini çektiği yol videoları ile dile getirdi. 

 

Merkezefendi Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi'nde geçtiğimiz yılın ekim ayında başlatılan üst yapı çalışmaları devam ederken son günlerde mevsim normallerinin üstünde yaşanan yağış bölgeyi olumsuz etkiledi. Yağış sonrası özellikle ara sokaklarda oluşan derin çukurlar sadece yayalara değil sürücülere de zor anlar yaşatıyor.

Sümer Mahallesi'ndeki bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar da tepkilerini sosyal medyada yayınladıkları bozuk yol videolarıyla dile getiriyor.  Bir mahalle sakini çektiği videoda, "3 yıldır bitmeyen Sümer Mahallesi'nin yolları. Merkezefendi Belediyesi tarafından ihaleye verilmeyip beklemede. 9 yıldır bu semtte oturuyorum. Ara sokaklarda hiçbir çalışma yok" dedi. Bir diğer vatandaş ise çektiği videoda özellikle bozuk kaldırımlardan şikayetçi olarak, "Buradan ne pazar arabası ne çocuk arabası geçemiyor. Sadece görünür yerleri yaptılar. Rezillik içinde bu mahalle" Cümleleriyle tepkisini dile getirdi.

Öte yandan Sümer Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmalarının eylül ayına kadar tamamlanacağı öğrenildi.

denizli sümer mahallesi

denizli sümer mahallesi