DENİZLİ YENİ HAFTAYA YİNE YAĞMURLA BAŞLAYACAK

Denizli Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftaya ait hava durumu bilgilerini paylaştı.

GÜRKAN GÖK

Denizli yeni haftaya yine yağışla başlarken, hafta ortasında ise hava biraz ısınacak. Güneş önce yüzünü gösterecek sıcaklıklar 29 dereceye kadar çıkacak. Sonrasında ise güneş yerini yeniden yağmura bırakacak. Perşembe gününden itibaren Denizli, pazartesiye kadar gök gürültülü sağanak yağışa teslim olacak.

Pazartesi günü Denizli'de havanın sağanak yağışlı olması beklenirken, gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 26 derecelerde olacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 15 dereceye kadar düşecek.

Salı günü ise hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık değerleri gündüz 28 dereceye kadar çıkacak. Akşam hava sıcaklığı en düşük 16 derece olacak.

Çarşamba günü de hava parçalı bulutlu olurken, gündüz hava sıcaklığı 29 dereceye kadar çıkacak. Akşam saatlerinde ise sıcaklık değerleri 18 dereceye kadar düşecek.

Perşembe günü Denizli’de gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Gündüz sıcaklıkları 28 derece civarında seyrederken, gece saatlerinde ise hava serinleyerek sıcaklık 19 derecelerde seyredecek.

Cuma günü de havanın yine gök gürültülü sağanak yağışlı olması beklenirken, hava biraz daha serinleyecek. Gündüz sıcaklık değerleri 26 dereceye kadar düşerken, akşam sıcaklık en düşük 19 derece olacak.