DÜNDEN BUGÜNE ZERAFET

​​​​​​​Denizli’de Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi'nin Hayat Boyu Öğrenme çalışmaları kapsamında  usta öğretici ve kursiyerlerinin yıl boyunca tasarladıkları ürünlerden oluşan Dünden Bugüne Zerafet temalı geçmişten günümüze kadın kıyafetler sergisi ve defilesi yapıldı. Defilede 46 kıyafet podyumda tanıtıldı.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Dünden Bugüne Zarafet defile ve sergisinin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

46 KIYAFET SUNULDU

Günlük kıyafet, özel gün kıyafetleri ve gelinliklerden oluşan Dünden Bugüne Zarafet defilesinde Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nin 21 usta öğreticisi ve kursiyerler tarafından tasarlanıp dikilen 46 kıyafet sunuldu. Kıyafetler defileyi izleyenler tarafından ilgi ile izlendi, mankenler ayakta alkışlandı. Sergi alanında ise 2 bin 500’e yakın kıyafet ve giyim aksesuarı sergilendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, “Pamukkale Halk Eğitim Merkezi giyim kursiyerlerimizin yıl boyunca tasarladığı ve diktiği el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği sergi ve defilede birbirinden değerli eserleri gördük. Halk eğitim merkezlerimizde vatandaşlarımızın kabiliyetleri ve ilgileri doğrultusunda birçok kurs modülümüz var. Açılan kurslarla vatandaşlarımız becerilerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.