GENÇ DOKTORUN ADI ANI ORMANINDA YAŞAYACAK

​​​​​​​Denizli’de şubat ayında evde ölü olarak bulunan Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Pınar Atıcı anısına Cankurtaran Mahallesinde 2 bin 500 fidan dikilerek Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yaparken,  bir süre dinlenmek için izin alarak geldiği memleketi Denizli’de baba evinde ölü bulunan Dr. Pınar Atıcı, adını taşıyan ormanda yaşayacak.  Genç yaşta yaşamını yitiren Atıcı için, ailesinin girişimleriyle Orman Genel Müdürlüğü ve Ege Orman Vakfı iş birliği ile Cankurtaran Mahallesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Oluşturulan Dr.Pınar Atıcı Hatıra Ormanı’na 2 bin 500 fidan dikildi. Fidan dikimine 41 yaşındaki genç doktorun babası SSK eski Başhekimi Dr. Hüseyin Atıcı, annesi ve yakın dostları katıldı. Hatıra ormanına dikilen fidanlar Dr.Pınar Atıcı adına toprakla buluşurken, can sularını Atıcı Ailesi ve fidan dikimine katılanlar verdi. Ege Orman Vakfı tarafından Anı Ormanı kurulmasını sağladığı için Dr.Hüseyin Atıcı’ya teşekkür plaketi verildi.