İŞ İNSANI AKÇA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Denizli'nin önde gelen firmalardan biri olan Akça Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve ailenin en büyüğü Şakir Akça'nın oğlu Ali Rıza Akça (40), toprağa verildi.

Akça Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Akça'nın oğlu şirket yöneticilerinden Ali Rıza Akça, dün akşam saatlerinde şirkete ait kum ocağı çalışma binasının 2. katında yalnız kaldığı sırada, yanında bulunan av tüfeğiyle karnına ateş etti. Ağır yaralanan iş insanı Akça, Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Akça için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi'nde bugün öğleyin cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Akça ailesi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Aile üyeleri, namazdan önce taziyeleri kabul etti. Akça'nın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.