DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK’TEN YKS MESAJI

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi mesaj yayımladı.

 

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere ve ailelerine hitaben bir mesaj yayımladı. Atik, geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak gördüğü sınava girecek gençlerin heyecanını paylaştığını ifade etti.

"Sizler Ülkemizin Geleceğinin Ta Kendisisiniz"

Vali Atik, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, öğrencilerin büyük bir azim ve çaba harcayarak sınava hazırlandıklarını ve zaman zaman yorulduklarını ve umutsuzluğa kapıldıklarını bildiğini, fakat bu sürecin, gençlerin güçlü ve büyük Türkiye'nin mimarları olarak önemli bir sermaye birikimi olduğunu vurguladı. "Bugün harcadığınız emek; yarınımızın sermayesi, birikimi ve başarısıdır," dedi.

"Kendinize Güvendiğiniz Sürece Aşamayacağınız Hiçbir Engelin Bulunmadığı Bilin"

Vali Atik, gençlerin motivasyonlarını asla kaybetmemeleri ve kendilerine güvendikleri sürece her engeli aşabileceklerine dikkat çekti. Gençlerin emeklerinin karşılığını başarılı bir sınav sonucu alacaklarına inandığını belirten Atik, ancak aynı zamanda sınavda hedefine ulaşamamanın hiçbir şeyin sonu olmadığını, harcanan emeğin ve elde edilen kazanımların hayatlara yön verecek bir karşılığı olduğunu ifade etti.

Denizlililere Önemli Çağrı

Denizli Valisi Atik, Denizlili vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Hafta sonu gerçekleşecek sınavlar süresince, sınav adaylarının dikkatini dağıtabilecek durumların önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

 

Eğitim Emekçilerine ve Ailelere Teşekkür

Vali Atik, gençlerin eğitimi ve yetişmesinde emek harcayan öğretmenlere ve evlatlarının başarısı için fedakarlık yapan anne-babalara teşekkür etti. "Hayatınız boyunca karşınıza çıkacak tüm sınavlarda başarı sizinle olsun!" diyerek tüm YKS adaylarına başarılar diledi.