BASİAD YENİ DÖNEMDE İDDİALI

Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin 13. Olağan Genel Kurulu sonucu göreve gelen Başkan Doğan Değirmenci, yeni dönemde daha aktif olacaklarını belirterek, “Denizli'nin üretimi, istihdamı ve ihracatının artması için yatırım ve iş ortaklıkları kurulmasına yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

BASİAD Yönetim Kurulu, genel kurulun ardından  görev dağılımı yaparak çalışmalarına başladı. Başkan Doğan Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyerek yeni dönem hedefleri ve projelerini anlattı. Değirmenci, yapılan görev dağılımı sonucu Başkan Yardımcılıklarına Esra Kasapoğlu Ünlü, Uğur Çoban, Genel Sekreterliğe Engin Çoban, Saymanlığa Serdar Sezen'in getirildiğini, oluşturdukları komitelerde Yönetim Kurulu üyeleri Engin Bilgiç, Murat Tosunoğlu, Seyhan Gümüştaş, Zafer Katrancı, Kazım Kaynak ve Melih Kansız'ın üretceği projelerle yeni dönemde daha etkin olacaklarını söyledi.

doğan değirmenci

GENÇ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

Genç bir ekiple yola çıktıklarını Nesiller Buluşuyor, Turizm Yolunda Babadağ ve TEDEX Denizli etkinliklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirten Değirmenci, “13. Dönem olarak yeni bir heyecan, yeni hedefler ve genç bir ekiple yol haritasının çıkararak çalışmalarımıza başladık. BASİAD bu dönemde daha etkin bir rol alacak. Gerek iş dünyası, gerek siyasi arenada etkinlik alanımızı genişletmek, Denizli iş dünyasına değer katmayı düşünüyoruz.

basiad

DENİZLİ'YE YATIRIM GETİRMEYİ HEDEFLİYORLAR

Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Değirmenci, pandemiden sonra, ülke olarak büyük bir deprem felaketi yaşadığımızı vurgulayarak, “4 Temmuz'da yapacağımız Paris Premier Vision ziyaretinde etkinlik alanımızı genişletecek, iş birlikleri ve yatırım fırsatları için görüşmeler yapacağız.  Daha sonra Türk Cumhuriyetlerine yapacağımız ziyaretlerde, stratejik ortaklık anlaşmalarında BASİAD' da etkin rol alacak. Denizli'ye yatırım çekme konusunda girişimlerimiz var. Amacımız Denizli istihdamına, ihracatına, üretimine değer katmak. Denizli ihracatına katkımız olursa, biz kendimizi başarılı görürüz” diye konuştu.

PARA POLİTİKALARI İLE DEĞİŞİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Ekonomik gündemle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Değirmenci, “Günümüzün ekonomi koşullarında artık para politikaları ile maliye politikaları ile bu değişimi dönüşümü yapmamız söz konusu değil. Ancak sanayi hizmet ve tarım sektörlerindeki bu dönüşümü sivil toplum kuruluşları ve odaların gücü ile beraber yapabiliriz. Bu konuda da BASİAD gerekli konularda elini taşın altına sokacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.