DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Denizli Protokolü, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı. 

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Babalar günü dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK: ANNE GEZİNDİĞİMİZ BAĞ, BABA YASLANDIĞIMIZ DAĞDIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, aile kavramına ve babanın aile kurumundaki önemine değindi. Yayınladığı mesajında “Anne gezindiğimiz bağ, baba yaslandığımız dağdır.” diyen Atik, "Babalarımız; zor anlarımızda sığınabileceğimiz en sağlam kale, gölgesinde huzur bulduğumuz ulu bir çınar, yaşamımızın her anının en güvenilir limanı, mazide, atide ve şu anda hayatımızın en büyük kahramanı… İyi ki varsın baba! İyi ki babamsın!Varlığı, duruşu ve desteğinden her zaman kuvvet aldığımız, hayatımızın her anında yanımızda bulduğumuz, fedakârlık timsali babalarımız, en kıymetli varlıklarımızdandır. Bizlerin mutluluğu ve başarısı için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ederek hayatını bizler için harcayan tüm babalarımıza şükran borçluyuz. Baba; toplumumuzdaki sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi yüce hasletlerimize dayanan güçlü aile yapısının temel direği; saygı ve güvenin sembolüdür. Baba; bütün imkanlarını hayatımızın her anında hiçbir karşılık beklemeden bizlerin huzuru ve başarısı için seferber eden, tecrübesiyle bizlere yol gösterendir. Baba, ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir  fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız verendir. Hak ve emeklerini ne yapsak ödeyemeyeceğimiz, yanlarında ya da uzağındayken bile varlıkları ile kendimizi güvende hissettiğimiz, umut ve huzur bulduğumuz, bizi mutlu gördükçe daha da mutlu olan babalarımızı sadece bu özel günde değil, yaşamımız boyunca mutlu etmeye çalışmalı; onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Üzerimizde sayısız emeği ve hakkı bulunan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak için onlara göstereceğimiz vefanın, sevgi ve saygının en büyük armağan olduğunun kanaatindeyiz. Bilmeliyiz ki: “Anne gezindiğimiz bağ, baba yaslandığımız dağdır.”Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin bekası, milletimizin birlik beraberliği uğrunda mücadele ederken şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere ömrünü ailesinin mutluluğu için tüketen, evlatlarının kahramanı, kocaman yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, hepsine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum. Bugünü buruk karşılayan şehitlerimizin bizlere emaneti kıymetli yavrularımız, hiçbir sevgi, baba sevgisinin yerine elbette geçemez. Lakin yüce devletimiz ve aziz milletimiz, acı tatlı her gününüzde sizlerin yanındadır ve yanınızda olmaya ebed müddet devam edecektir. Bilmenizi isterim ki devlet babanın şefkatli kolları sizleri her daim kucaklayacaktır." dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: BABALARIN KIYMETİNİ HER GÜN BİLMELİYİZ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu özel günün babaların değerini anlamak ve onlara minnettarlığımızı göstermek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Büyük Türk milletinin güçlü aile bağları ve toplumsal değerlere verdiği önemle tanındığını kaydeden Başkan Zolan, "Babalar, çocukların yetişmesinde, değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında ve doğru yolu göstermede önemli bir rol oynar" dedi. Başkan Zolan, tüm babaların varlıklarıyla çocuklarına örnek olduğunu ifade ederek, evlatlarını sevgiyle büyüten ve her türlü fedakârlığa katlanan babaların birer kahraman olduğuna dikkat çekti. 

Babaların hayatta doğru yolu gösteren rehberler olduğunu belirten Başkan Osman Zolan mesajına şöyle son verdi: "Bizlere hayatımızın her anında destek olan babalarımızın kıymetini sadece bu özel günde değil, her gün bilmeliyiz. Ne yapsak babalarımızın haklarını ödeyemeyiz. Başta hayatını kaybeden kıymetli babam ve şehit babaları olmak üzere olmak üzere bu vatan için canını veren tüm merhum büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum."

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ:BABA AİLE KURUMUNUN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Örki mesajında, “Aile kurumunun temel taşlarından olan babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Baba deyince insanın içine bir ferahlık gelir, gönlüne cesaret gelir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Baba bir evlat için en büyük destekçilerden biridir. Bir insanın dünyaya gelmesinden, o insanın hayata karşı duruşundan, kendi ayaklarının üstünde durabilecek hale gelene kadar ve hatta her insan kendi ailesini kurduktan sonra dahi sevgisiyle en büyük destekçidir. Anneler gibi babalarımızın da hakkını ödememiz mümkün değildir. Özverisiyle, merhametiyle, sevgisiyle her zaman yanımızda olan babalara karşı evlatlarında sorumlulukları vardır. Onlara layık evlat olmak da en büyük mükâfat olacaktır. Annelerimiz gibi babalarımıza da her zaman hoş görülü, saygılı ve sevgi dolu olmaya özen göstererek, hayır dualarını almaya gayret göstermeliyiz. Bu düşüncelerle, yaşamı boyunca ailesinin birliği ve beraberliği için fedakârlık içinde, çalışıp gayret gösteren tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü kutlu olsun”.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN: HER BABA ÇOCUĞU İÇİN BİR KAHRAMANDIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hiçbir karşılık beklemeden, neredeyse bir ömrü çocukları için geçiren her bir babanın birer kahraman olduğunu belirten Başkan Doğan, “Varlığı ile çocuklarına özgüven aşılayan, çocukların ilk kahramanı olan, daima ailesine kol, kanat geren babalarımız hepimiz için çok değerlidir. Yüreklerindeki sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü karşılıksız olarak evlatlarına sunan ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla, başla çalışır. Babalarımız, çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürdürebilmesi için elinden geleni yapar. Her türlü zorluğa karşı dik durmayı, mücadeleyi bırakmamayı, her koşulda ayakta kalmayı öğretir. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum” dedi.

BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK:"BABA" BİR ÇOCUĞUN SÖYLEDİĞİ İLK SÖZLERDENDİR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Babalık gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenerek, evlatlarımızın hayata tutunması için gösterdiği fedakarlıklardan dolayı tüm babaların gününü kutlarım” dedi.  

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Şevik mesajında,  “Babalarımız; bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. ‘Baba’ bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini dün olduğu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Başta, her koşulda bana ve kardeşlerime destek olan ve tüm zorluklarla mücadele etmeyi öğreten babam Niyazi Şevik olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.