DENİZLİ OSB PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması nedeniyle Denizli Organize Sanayi Bölgesi, geleneksel hale getirdiği bayramlaşma törenini erkene aldı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü personeli, geleneksel hale getirilen kurum içi bayramlaşma töreninde bir araya geldi.  Denizli OSB Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan törende konuşan OSB Başkanı M. Abdülkadir Uslu bayramlaşma geleneğini devam ettirmekten ve Denizli OSB personeliyle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tüm çalışanların bayramını kutlayan Uslu; “Denizli OSB işin, liyakatin, birlikteliğin, sorumluluğun ve kardeşliğin merkezi olmuştur. Bugün de burada bir bayram öncesi siz değerli kardeşlerimizle bir aradayız. Bayramın birlik ve beraberlik ile dayanışmayı artırmasını temenni ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

Bayramların kardeşliğin, dostluğun, helalleşme ve sevincin yaşandığı günlerden olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Ahmet Taş ise, “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Gelecek bayramlarda da tekrar buluşmak dileğiyle Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Uslu ve Ahmet Taş, tüm personel ile tek tek bayramlaştı.