BAYRAMDA 4 GÜN EKMEK YOK

Denizli Fırıncıları Odasından yapılan açıklamada Kurban Bayramı’nın 1., 2., 3. ve 4.’üncü günü olan 28, 29, 30 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde fırınların ekmek çıkarmayacağı belirtildi. Başkan Bekir Karadaban, arefe günü tüm fırınların tam kapasite çalışacağını açıkladı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Denizli Fırıncılar Odası bayramın 1., 2., 3. ve 4.’üncü günü olan 28, 29, 30 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde fırınların ekmek çıkarmayacağını açıkladı.

Oda Başkanı Bekir Karadaban imzasıyla yapılan açıklamada,  “Kurban Bayramı’nda fırınlarda çalışan işçilerimizin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1., 2., 3. ve 4.’üncü günü (28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz) tarihlerinde fırınlarımızda ekmek çıkmayacaktır. Ancak işçisini temin eden fırınlarımız çalışacaktır. Bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için tüm tedbirler alınmıştır. Arife günü (Salı) fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç olan ekmek miktarı üretilecektir. Mübarek Kurban Bayramı’nın Denizlimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diler, halkımızın mübarek bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” denildi.