TAVAS ESKİ KAYMAKAMI, ADIYAMAN VALİSİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Ağrı Valisi Osman Varol, Adıyaman Valisi oldu. Vali Varol, 2014-2017 yılları arasında Tavas Kaymakamlığı yapmıştı.

GÜRKAN GÖK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla gerçekleşen atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü gereğince alınan kararla, deprem bölgesi illerinden Hatay, Gaziantep ve Adıyaman valileri de değişti. Amasya Valisi Mustafa Masatlı Hatay Valiliği’ne, Rize Valisi Kemal Çeber Gaziantep Valiliği’ne ve Ağrı Valisi Osman Varol Adıyaman Valiliği’ne atandı. 

TAVAS KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTMÜŞTÜ

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan karar ile Ağrı Valisi ilken Adıyaman Valiliği’ne atananan Osman Varol, 2014-2014 yılları arasında Tavas Kaymakamlığı görevini yürütmüştü. 1976 yılında İzmir’de doğan Varol, 2017-2020 yılları arasında Amasya Valisi olarak görev yapmıştı. 09 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı Valiliği’ne atanan Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır. Varol, iyi derecede İngilizce bilmekte.