ÇİVRİL, ‘NİLÜFER ŞENLİKLERİ’NDE COŞTU

Çivril Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Nilüfer Şenlikleri’, kortej yürüyüşüyle başladı ve ünlü sanatçı Ece Mumay’ın sahne aldığı konserle son buldu. 

GÜRKAN GÖK

Çivril’in Beydilli Mahallesi’nde Nilüfer Şenlikleri’nin ikincisi yapıldı. Hafta sonunda  Nilüfer Park’ta gerçekleştirilen şenliklere binlerce kişi katıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan şenliğe Başkan Niyazi Vural’ın yanı sıra; AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut,  Kültür Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol ile davetliler katıldı. 

ÇİVRİL, ‘NİLÜFER ŞENLİKLERİ’NDE COŞTU

Geçen yıla oranla katılımın daha yüksek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Niyazi Vural, şenlikleri geleneksel hale getireceklerini söyledi. Şenliklerin ilçe tanıtımına katkı sağlayacağından söz eden Başkan Vural, “Çivril’imizi hem turizmin hem tarımın hem sanayinin hem de ekonominin merkezi haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gölümüzde sadece nilüfer çiçekleri değil, yüzen adalar da var. Önünüzdeki yıllarda Işıklı Gölü’ndeki yüzen adaların da tanıtımını yaparak buradaki turizmin sadece 3 ay değil, 12 ay yapılmasını sağlayacağız” dedi.  

ÇİVRİL, ‘NİLÜFER ŞENLİKLERİ’NDE COŞTU

Nilüfer Şenlikleri’nin ilk günkü programı; kano yarışları, yamaç paraşütü gösterileri ve kültürel etkinlikleri oldu. Şenliklerin birinci günün akşamında ise Emre Dayıoğlu ve Uğur Önür sahne aldı. Şenliklerin ikinci gününün gündüz programında ise yamaç paraşütü gösterileri, minder güreşi müsabakaları yapıldı. İkinci günün akşamında ise yarışmalara katılan ve derece alan sporculara ödülleri verildi. Şenlikler, ünlü sanatçı Ece Mumay konseriyle son buldu. 

ÇİVRİL, ‘NİLÜFER ŞENLİKLERİ’NDE COŞTU

ÇİVRİL, ‘NİLÜFER ŞENLİKLERİ’NDE COŞTU