KENT PROTOKOLÜNDEN ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Denizli'de kent protokolü, Kurban Bayramı öncesinde şehitlik ile huzurevini ziyaret etti. Şehitler için dua eden protokol, huzurevinde yaşlılarla bayramlaştı.

Kent protokolü Kurban Bayramı arefesi nedeniyle Asri Mezarlık'ta bulunan Denizli Şehitliğini ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından şehitlerin kabirlerini ziyaret eden protokol üyeleri, karanfil bıraktı. Şehit yakınları ile sohbet eden protokol üyeleri başsağlı dileyip onları teselli etti. Buradan polis şehitliğine geçen protokol üyeleri, okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duadan sonra şehit mezarlarına karanfik bıraktı. Mezarlığa sabahın erken saatlerinden itibaren gelen aileler de kabirlerin temizliğini yapıp dua etti.

Protokol üyeleri daha sonra Eskihisar Mahallesi'ndeki Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edip buralarda kalan yaşlılar ile bayramlaştı.

Bayramlaşma ziyaretlerine AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Vali Vekili Mehmet Okur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut ile diğer protokol üyeleri katıldı.