DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Denizli protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Denizli protokolü, kutlama mesajları yayınladı. Vali, belediye başkanları, rektör, iş adamları yayınladıkları mesajlarda huzur, barış, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK: BUGÜN MİLLET OLARAK TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜNÜ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Aitk mesajında, "Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekiştiği, bizi biz yapan geçmişimizin güçlü ve köklü değerlerinin kalplerimiz arasında kurulan muhabbet bağları aracılığıyla günümüze ve gelecek nesillere aktarıldığı; kalbi, dini ve insani duygularımızın en yoğun biçimde yaşandığı önemli ve müstesna günlerimizdendir. Bugün, millet olarak toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın, hoşgörü ve kardeşliğin, sevinme ve sevindirmenin en güzel örneklerinden olan Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başta Denizlili hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum." dedi.

Kurban Bayramı'nın karşılıksız yapılan iyiliğin, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktasıdır. Yüce Yaradan’ın, mayamızda var olan ancak yaşam gailesi içinde farkında olmadan ihmal ettiğimiz birtakım hasletlerimizi gün yüzüne çıkarıp insan olmanın şevkini yaşamamıza vesilesi kıldığı bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bulunmaz fırsattır. Bu bayramda birbirine aşina yürekler kucaklaşacak, birbirini hasretle bekleyen gözler kavuşacak, elde olmayan nedenlerle ayrı düşen gönüller bir olacaktır. Bu kıymetli günlerde hüzünlerimizi, kırgınlıklarımızı, acılarımızı bir nebze olsun unutmalı; sevinç ve mutlulukların paylaştıkça artığını anımsayarak kucaklaşmalıyız. Kurban Bayramı’nın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun muştusunu evden eve, gönülden gönüle taşımalıyız. Ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, toplumumuza ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizin gönlünü ve hayır dualarını almalı, evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı sevindirmeliyiz. Yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, öksüz ve yetimlere, gariplere, kimsesizlere, ihtiyaç sahiplerine bayramın coşkusunu taşımalı; içinde bulunduğumuz huzur ortamını borçlu olduğumuz, vatan-millet uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti kıymetli ailelerini ve kahraman gazilerimizi yalnız bırakmayarak vefa borcumuzu ödemeli, sevincimize ortak etmeliyiz.  Kurban Bayramı süresince aziz vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, insan ve çevre sağlığının korunması, kurbanlık satışı ve kesiminin sorunsuz ve sağlıklı biçimde gerçekleştirilmesi için ilimizde elzem olan her türlü tedbir alınmıştır. Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini belirlenen alanlarda, insani değerlere ve medeniyetimize yaraşır biçimde ifa edeceklerine, bayram sevincini ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak mutluluklarına mutluluk katacaklarına inanıyor; bayram boyunca trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına azami özen göstererek daha dikkatli ve duyarlı olmalarını özellikle istirham ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere Denizlili hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramımızın kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, aziz milletimize, tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.


DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: BİRLİKTE SEVİNÇ VE HUZURU BÜYÜTMENİN ADI OLAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, öncelikle şehit ailelerinin ve tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik etti ve bayramın dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yücelten bir anlam taşıdığını vurguladı. Başkan Osman Zolan, "Kurban Bayramı, sevinç ve huzuru bir arada yaşadığımız, toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı ön plana çıkaran önemli bir dini bayramımızdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta şehit ailelerimizin ve tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Zolan mesajında, Kurban Bayramı'nın birlikte sevinç ve huzuru büyütmenin adı olduğunu belirtti. Toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek kardeşlik duygularını pekiştirdiği bu bayramın, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine katkı sağladığını vurguladı. Başkan Osman Zolan, ayrıca bayramın bir paylaşma ve yardımlaşma fırsatı olduğunu da dile getirdi. Zor durumda olan insanların sevinçlerine ortak olmak, ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve birlikte sevinçleri paylaşmak için bu özel günü değerlendirmenin önemine dikkat çekti. Küslerin barışıp, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramı milletçe huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini dileyen Başkan Osman Zolan, "Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ruhunu yücelten, birlikte sevinç ve huzuru büyütmenin adı olan Kurban Bayramımızı tebrik ederim. Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu ve keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramımız mübarek olsun " dedi.


REKTÖR PROF. DR. AHMET KUTLUHAN: BAYRAM MAZİ İLE ATİNİN ARASINDA GÜÇLÜ BİR GÖNÜL BAĞIDIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI


Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayınladı. Kutluhan mesajında şunları ifade etti: “Bayramlar, hoş görme temeline dayanan, manevi iklimleriyle bizleri sarmalayan, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel anlarının yaşandığı müstesna günlerdir. Sevgi ve kardeşliğin, birlik ve beraberlikle yoğrulduğu bu özel günler, toplumumuzda mazi ile atinin arasında güçlü bir gönül bağıdır. Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için manevi değerlerin pekiştirildiği Kurban Bayramı, dargınlıkların, küskünlüklerin yükünden kurtulmak için bulunabilecek en anlamlı fırsattır. Vefa, şefkat ve merhamet duygularıyla bürülü günlerin oluşumunda bizlere ulvi değerleri işaret eden bu bayram, paylaşmaya ve de yardımlaşmaya açılan önemli bir kapıdır.Bu yılki Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu buruk bir şekilde yaşadığımızı belirtmek ister; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin bizlerde oluşturduğu hüzün ve acı ile hayatını kaybeden her bir vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına, milletimize ve Yüce Türk milletine başsağlığı dilerim.Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın paylaşıma ve huzura vesile olmasını diliyor; başta akademik ve idari mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli Denizli halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."
                               

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ: BAYRAM DEMEK SEVGİ, SAYGI VE MUTLULUKTUR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Dini bayramların en güzel ve özel günlerden olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Kültürümüzde ve inancımızda bayramların yeri çok özeldir” diyen Başkan Örki, “İslam âleminin en özel günlerinden olan bayramların anlamı ve tadı bir başkadır. Kurban Bayramı demek paylaşmak demektir. Bayram demek sevgi, saygı ve mutluluktur. Toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin öneminin kavrandığı bayramlarda sahip olduğumuz güzellikleri, mutlukları paylaşmayı, çevremizde desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı hatırlamayı, dargınlıklarımızı, küslüklerimiz unutarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmememiz gerekir. Kardeşlik, dayanışma, bir ve birlik olma duygularımızın perçinlendiği bu günler için, Pamukkale Belediyesi olarak günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Her zaman oluğu gibi bayramda da Pamukkale halkımızın huzurlu bir bayram geçirebilmesi adına Pamukkale’mizin yerel yönetimi olarak, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile kurbanlarını kesebilmeleri adına güvenlik, hijyen ve destek ekiplerimizi hazır hale getirdik. Bayram süresince bizden talebi olacak vatandaşlarımız için 444 9 220 numaralı hattımız açık olacak. Bu vesileyle ile başta Pamukkaleli vatandaşlarım olmak üzere, Denizli halkı ve tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim” dedi. 

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN: BAYRAMIN HUZUR, BARIŞ ADALET GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kurban Bayramı’nın sağlık, barış, adalet, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eden Başkan Doğan, “Toplumsal hayatımızda önemli bir yeri olan bayramlarımız; kardeşçe vakit geçirdiğimiz, birbirimize olan saygı ve sevginin perçinlendiği çok özel ve değerli günlerdir. Bayramlarda yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiğini, paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini görüyoruz. Bu anlamlı ve özel günlerde kırgınlıklara, dargınlıklara ve tartışmalara son vererek sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Merkezefendi Belediyesi olarak her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hemşerilerimizin daha rahat, huzurlu, sağlıklı geçirmesini ve belediye hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu duygu ve düşüncelerle Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceği bir bayram temenni ediyorum” dedi.

BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK: KURBAN BEREKETİNİ PAYLAŞMALIYIZ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, dini ve milli bayramların kardeşlik bağlarını güçlendiren anlar olduğunu vurgulayarak, Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.Buldanlıların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için belediye ekiplerinin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla, bayrama hasret kalanların; yetim, garip, mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olmalı, kurbanın bereketini paylaşmalıyız.Bu vesileyle, tüm Buldanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Kurban ibadetimizin kabulünü Cenabıallah'tan niyaz ediyorum. Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.”


HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK: TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLUYORUM

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı ülkemizde yaşanan deprem felaketinin gölgesinde idrak edeceğiz.  Bizler bu bayramda ülkemizde bayrama hasret kalanların mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olup, kurbanın bereketini paylaşmaya devam edeceğiz. Yaşadığımız bu zor günlerin ardından Kurban Bayramı’na hep birlikte bir kez daha kavuştuk.  Bayram heyecanını yaşadığımız zorluklara rağmen evlerimizden eksik etmemeliyiz. Manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhunu hep birlikte paylaşarak yaşatmalıyız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

Honaz’da vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmelerini temin etmek için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Başkan Kepenek, “Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında ilçe merkezimizde ve mahallelerde kurban atıkları belediye ekiplerimiz tarafından en kısa sürede toplanarak katı atık depolama alanına nakledilip uygun şekilde bertaraf edilecektir. İlçemizin tüm cadde, sokak, yol ve kaldırımlarında mıntıka ve temizlik çalışması ile mezarlıklar ve park-bahçelerde bakım ve genel temizlik çalışmaları devam edecektir. İlçemizde ve mahallelerimizde Kurban Bayramı boyunca belediyemiz hizmetlerine ilişkin tüm istek ve şikâyetler 0258 811 31 07 numaralı Alo Zabıta hattından alınarak gereği yerine getirilecektir” ifadelerini kullandı.

BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜ ERKILINÇ: PAYLAŞAM VE DAYANIŞMANIN EN GÜZEL SERGİLEDİĞİMİZ GÜNLERDEN

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Sevdiklerimizle bir arada huzur dolu bir bayram geçirmemiz temennisinde bulunan Erkılınç, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin İslam dünyasını kuşattığı Kurban Bayramının, basın sektörü başta olmak üzere tüm insanlığa bereket, sağlık ve esenlik getirmesini diledi. 

Genel Müdür Erkılınç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kurban Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle kucaklaştığımız, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz müstesna günlerdir. Bu özel günlerde, fedakârlık ve yardımlaşma ruhunu yaşatarak huzur ve mutluluğu paylaşmak hayatımıza büyük bir anlam katıyor.Basın İlan Kurumu olarak, basınımızla birlikte özveriyle çalışarak önemli bir kamu görevini yerine getiriyoruz. Yarım asrı aşan iş birliğimizde, basın sektörünün yapıtaşları olan gazete, dergi ve internet haber sitelerimiz, toplumumuzun haber alması ve bilgilendirilmesi başta olmak üzere, Türk demokrasisi için mühim bir vazife üstleniyor. Bu vesileyle, değerli basın kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Üstlendiğiniz ve başarıyla sürdürdüğünüz bu önemli rolünüz dolayısıyla sizlere minnettarız. Türk basınının en büyük teminatı Basın İlan Kurumu’nun bir ferdi olarak azimle görev yapan değerli mesai arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Ortaya koyduğumuz güçlü vizyon ve kararlılıkla Türkiye Yüzyılının inşasına katkı sağlayacağımıza ve daha güzel günlere erişeceğimize yürekten inanıyorum. Nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, saygılarımı sunuyorum.”

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN: HER YENİ GÜNÜMÜZ BAYRAM GİBİ OLSUN

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Erdoğan, yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlar, bir arada olduğumuz en kıymetli günler arasındadır. Örf ve adetlerin uygulandığı, milli ve dini duyguların ön plana çıktığı bayramlarımız, toplum olmamızı da kuvvetlendiren nadir günlerdendir. Bu bilinçle, başta yakınlarımız ve komşularımız olmak üzere her ne kadar bizden uzakta olsalar da depremzedelerimizi de unutmamalı; o kardeşlerimizle daha fazla kucaklaşmalı ve yakınlaşmalıyız. Devletimizin onların ihtiyaçlarının giderilmesi hususundaki mücadelesine bizlerin de gücümüzün yettiğince destek vermesi yerinde ve son derece değerli bir davranış olacaktır. Birbirimizi unutmayalım ki mutluluğumuz katlanarak artsın. El birliğiyle depremzede kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettirelim. Bu sayede ortaya koyacağımız toplumsal birliktelikle, her yeni günümüz bayram gibi olsun. Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık ve barış getirmesini diliyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun; toplumsal hoşgörü ve dayanışmaya vesile olsun.”

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ BAŞKANI HÜSEYİN MEMİŞOĞLU: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN BİR BAYRAMA DAHA KAVUŞUYORUZ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı (DENİB) Hüseyin Memişoğlu, Kurban bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Memişoğlu, "2023 yılının ilk yarısını Kurban Bayramı ile birlikte tamamlamış olacağız. Denizli İhracatçılar Birliği olarak bu dönemde, sürdürülebilir ihracat artışı vizyonumuzla farklı etkinlikler ve çeşitli ülkelere birçok yurt dışı pazarlama programı gerçekleştirdik. Yılın ikinci yarısında da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu doğrultuda Temmuz-Aralık 2023 dönemi için planlamalarımız hazır.Haziran ayının son haftasında ise bayram sevincini tadacağız. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu, mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Sahip olduğumuz bu güzellikleri ailemizle, sevdiklerimizle hep birlikte fazlasıyla paylaşacağımız bu bayramda; sevgimizi, muhabbetimizi ve yardımlaşma duygularımızı artıracağız. Milli ve manevi değerlerini her daim hatırlayarak yaşayan bir toplum olarak bu bayramda da çocuklarını, gençlerini, yaşlılarını ve tüm ihtiyaç sahiplerini unutmayacağımızdan şüphem yok. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı. 

DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ: BAYRAMIN HUZUR VE HOŞGÖRÜ İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BAYRAM MESAJLARI

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, Kurban Bayramı’nın milletimize ve tüm islam alemine huzur, barış ve refah getirmesini diledi. Kurban Bayramı’nın ülkemizde huzur ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni eden Başkan Tefenlili mesajında şunları kaydetti: “Kurban Bayramı gibi önemli günler milli ve dini duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan, örf ve adetlerimizin sergilendiği günlerdir. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun şekilde yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramda da dini vecizebelerimizi yerine getirmek için kestiğimiz kurbanlarımızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle paylaşarak onlarla yardımlaşmanın manevi huzurunu yaşayacağız. Birlik ve beraberliğimizin de pekişmesine vesile olması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın ve islam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik eder, huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmayı cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”