EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ SONA ERDİ

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, binlerce kişinin katılımıyla sona erdi. Babadağ’a özgü lezzetlerin  tanıtılması için düzenlenen yemek yarışmasında patlıcan dolmasıyla Cansel Döner birinci oldu. Belediye Başkanı Ali Atlı, “Babadağ’ı kültür, sanat ve turizmin merkezi haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, iki gün boyunca binlerce kişinin katılımıyla coşku içinde gerçekleştirildi. 350 kadın girişimci birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünlerini sergilerken,  Babadağ’a özgü lezzetlerin yarıştı, Ozan Ozanca  Denizli’ye özgü türküleri ile keyifli saatler yaşattı.

EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ SONA ERDİ

Festivalin ikinci gününde düzenlenen  yemek yarışmasında  eğlenceli dakikalar yaşandı. BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, Seda Kasapoğlu, Nimet Dinç ve Güler Bol’un juri üyeliği yaptığı yemek yarışmasında Babadağ’da nesilden nesile geçen özel tarifler yarıştı.  Babadağ’a özgü patlıcan dolmasıyla Cansel Döner birinci, Babadağ keşkeğiyle Meliha Ölmez ikinci,  kuyruk yağı helvasıyla Betül Gezgin’e üçüncü oldu. Dereceye girenlere plaket ve hediyelerini Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı takdim etti. 

EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ SONA ERDİ

OZAN OZANCA TÜRKÜLERLE COŞTURDU

Denizli’ye özgü türküleri ile tanınan Ozan Ozanca, festivalin son gününe damga vurdu. Sevilen türküleri seslendiren Ozanca, meydanı dolduran Babadağlılara keyifli saatler yaşattı. Festivale katılımın çok yoğun olduğunu belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Her zaman sanatçının, kadınlarımızın ve emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Turizm Yolunda Babadağ projemiz için çalışmalarımız devam edecek.  Her fırsatta çeşitli etkinlikler ile Babadağ halkımızı bir araya getiriyoruz.  Festival boyunca hem çocuklarımız hem de aileleri doyası eğlendi. El emeği ürünlerin yer aldığı 350’yi aşkın kadın girişimcilerimiz stantlarımızda el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.  Festivalimizde birbirinden güzel kültür sanat etkinliklerini gerçekleştirdik. İnşallah daha güzel etkinliklerde yine bir araya geleceğiz” diye konuştu.

EL EMEĞİ VE GİRİŞİMCİ KADINLAR FESTİVALİ SONA ERDİ