MİMARLARDAN "NAFİLE DÜNYA" GÖSTERİSİ

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Amatör Tiyatro Topluluğu'nun "Nafile Dünya" adlı tiyatro gösterisi, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Mimarlar Odası Denizli Şubesinde daha önce tiyatro ve oyunculuk ile hiç bağı olmamış 15 mimarın bir araya gelmesiyle başlayan ve artarak büyüyen tiyatro serüveni devam ediyor. Mimarlardan oluşan Amatör Tiyatro Topluluğunca hazırlanan "Nafile Dünya" adlı tiyatro gösterisinin gala gecesi, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu'nda gerçekleştirildi.

Oktay Arayıcı'nın "Seferi Ramazan Bey'in Nafile Dünyası" adlı eserinden uyarlanan ve mimar Murat Atılgan'ın yönettiği "Nafile Dünya" adlı tiyatro ile perdelerini tekrar açan Amatör Tiyatro Topluluğu, ilk gösteriminde büyük beğeni topladı.

Tiyatronun oyuncuları Murat Atılgan, Tayfun Akkarpat, Özlem Durdu Kabel, Esma Akbaş, Ozan Çiftçioğlu, Tuğçe Yurdagül, Deniz Küdür, Ahmet Kafa, Mehmet İlhan, Mehmet Raşit Aldağ, Cihan Tosun, Oğuzhan Hayat, Sude Armut ve Akif Ayberk Çetin olurken, aralık ayında çalışmalara başlayan tiyatro grubunun amatör ruhla sergilediği oyun büyük ilgi ile izlendi. Muhteşem performans gösteren Amatör Tiyatro Topluluğu, "Nafile Dünya"nın gala gecesinde seyircilerden tam not aldı.