DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Denizli Protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıldönümü dolayısıyla mesajlar yayımladı.

Türkiye, Cumhuriyet ve demokrasi tarihine kara bir gece olarak geçen 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 7'nci yıldönümünde yaşananlar unutulmadı. Denizli Protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıldönümü dolayısıyla mesajlar yayımladı.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: TÜRKİYE TARİHİNDE KARA BİR LEKE

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye'nin tarihinde kara bir leke olarak yerini alan hain darbe girişimini hatırlatan Başkan Zolan, demokrasiye ve millete karşı yapılan bu saldırının Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla bertaraf edildiğini belirtti. Türk halkının demokrasi için canını hiçe sayarak meydanlara döküldüğünü ve tarih yazdığını ifade eden Başkan Zolan, 15 Mayıs 1919’da Denizli sancağı etrafında buluşan vatan sevdalılarının aynı ruh ile 15 Temmuz 2016'da da Denizli meydanlarını doldurduğuna dikkati çekerek demokrasiye sahip çıkmanın ve birlik içinde olmanın önemini vurguladı. 15 Temmuz'un sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda Türk milletinin demokrasiye olan inancının ve iradesinin bir simgesi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Türk milleti olarak o gece bir kez daha gösterdik ki, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize yönelik hiçbir tehdit bizi yıldıramaz. 15 Temmuz, birlik olma ve ortak değerlerimizin etrafında kenetlenme günüdür" ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET KUTLUHAN: MİLLETİMİZ VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA HAYKIRMIŞTIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Darbecilere karşı harekete geçen Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri teşkilatlarıyla birlikte olan vatandaşların, Türkiye Yüzyılının kahramanları olarak tarihe geçtiklerini ifade eden Kutluhan, “Aziz Milletimiz, bin yıl önceki Malazgirt Savaşı’ndan Çanakkale ve İstiklal Harplerine, daima tek yürek ve tek bilek olabilmeyi başarabilmiş, topraklarımızı koruma hususunda kararlı ve dirayetli tavrıyla adını tarihe yazdırmıştır. O gece Aziz Milletimiz, kurtuluş mücadelemizde gösterilen aynı onurlu duruşu 15 Temmuz gecesi de göstererek, milli irade gücü ile demokrasi zaferine dönüşen vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.Bir gecede tüm farklılıklarını birlikteliğe dönüştürüp tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında kol kola yürüyen Türk milleti, uğruna binlerce şehit vermiş bu toprakları muhafaza etme noktasında, tıpkı 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi, inanç, cesaret, iman ve kararlılıkla yoluna devam etmiştir ve edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, şanlı tarihimize yön veren 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum" dedi.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ: TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ'DA TEK YÜREK OLDU

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, hainlerin kanlı darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz’un 7'nci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. “15 Temmuz gecesi hainlerin girişimleri boşa çıkmış Türk Milleti devletine ve demokrasisine sahip çıkmıştır” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sözlerine şu şekilde devam etti; “Türk Milleti öyle bir millettir ki, vatan söz konusu olunca milli birlik ve beraberlik duygusuyla tek yürek olmayı her zaman bilmiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi tek yürek olduğumuzda Türk Milleti’nin hainlere geçit vermez olduğunu tüm Dünya’ya bir kez daha haykırdığı gündür. O hain kanlı gecede, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesaret ve liderliğinden alınan güçle milletçe, ülkemizin her bir köşesinde devletimize ve demokrasimize olan inancımız altın harflerle tekrardan kazındı. Dün olduğu gibi bugün de yarın da, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet diyeceğiz. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız. O gecenin sabahında devletimizin birlik ve beraberliğinin korunması yolunda canlarını hiçe sayan, cesaretleriyle isimleri tarihe yazılmış, yüreklerimizde her zaman yerleri özel tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranlar yad ediyoruz” dedi. 

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI YÜCEL GÜNGÖR: DÜNYA DEMOKRASİ TARİHİNİN EN KUTLU DİRENİŞLERİNDEN BİRİ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Güngör mesajında, 15 Temmuz’da Türk milletinin asıl gücü tank, top, tüfek değil imanlı ve inançlı evlatlarının olduğunu belirterek “FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, meydanlara çıkarak tüm ülkede olduğu gibi Denizli’de de darbelere karşı olduğumuzu gür bir ses ile haykırdık” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde hain darbe girişimine yönelik açıklama yapan Başkan Güngör “Darbe girişiminin başlamasıyla birlikte büyük Türk Milleti’nin kahraman evlatları cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazmışlardır. Hainlerin açtığı ateşle şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin kalplerimizdeki yerleri hep muhafaza edilecek. 251 vatandaşımızın şehit, 2 bin 193 vatandaşımızın gazi olduğu o gece Türk milletinin tarih boyunca kanıyla kazandığı ibretlik zaferler silsilesine bir yenisi daha eklenmiştir. Bu işgal hareketi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları dolduran, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına milletine sevdalı olan kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın dik duruşu sonucu amacına ulaşamamıştır. 15 Temmuz 2016 günü ülkemizde, dünya demokrasi tarihinin en kutlu direnişlerinden birini gösterdi. Türkiye’nin demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı yok etmeyi hedefleyen vatan hainlerine gereken cevabı meydanlarda verdik. Türk halkı asla esaret zincirini kabul etmeyecek ve kimsenin boyunduruğu altına girmeyecektir” ifadelerini kullandı.


DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN: MİLLİ BİRLİK BİLİNCİMİZ, DAHA DA GÜÇLENSİN; İLELEBET VAR OLSUN

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Demokrasi ve Millî Birlik Günü olan 15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Türk Milleti var olduğu sürece hiç kaybolmayacak olan millî mücadele ruhunun yeniden dirildiği 15 Temmuz, ülkemizin yarınlarına el koymak isteyenlerin halkımızın sarsılmaz birliğinin karşısında tutunamadıkları tarihi bir gündür. Ülkemizin üstünde farklı emelleri olan, tarih boyunca çeşitli kereler bizi bu topraklardan koparıp atmaya çalışan, vatanımızdan ayıramayınca da her türlü hile ve algı operasyonuyla aziz milletimizi bir şekilde kendi egemenliği altına sokmak için çareler arayan sinsi ve şeytani akıl, 15 Temmuz 2016’da bu oyununu farklı bir senaryo ile bir kez daha sahneye koymuştur. 15 Temmuz, Türk Milleti’nin var olduğu sürece hiç kaybolmayacak olan millî mücadele ruhunun yeniden dirildiği tarihtir; ülkemizin yarınlarına el koymak isteyenlerin halkımızın sarsılmaz birliğinin karşısında tutunamadıkları unutulmaz bir gündür. İnsanımız, 15 Temmuz’da yediden yetmişe genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle bir olup ülkesini istila etmeye çalışanlara fırsat vermemiştir; ilelebet de vermeyecektir! Bu duygu ve düşüncelerle, milli birlik bilincimiz, her geçen gün daha da güçlensin ve ilelebet var olsun. Vatanı için canından vazgeçen aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun; gazilerimiz var olsun. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz, kutlu olsun” dedi.