MİRZA TAZEGÜL DENİZLİLİ KİTAPSEVERLERLE BULUŞUYOR
Yazar Mirza Tazegül, ilk baskısı Narsist Kitapevi’nden çıkan ‘Zaman Kıskacı’ adılı kitabını imzalamak üzere 22 Temmuz Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında Mavi Nefes Yayınevi’nde Denizlili kitapseverlerle buluşacak.
‘Sessizliğimle Dans’, ‘Hayalini Arayan Kadın’, ‘Kaybetmek’ ile ‘İnsan ve Maskesi’ kitaplarını okurlarıyla buluşturan Yazar Mirza Tazegül’ün son kitabı ‘Zaman Kıskacı’ raflardaki yerini aldı. Tazegül, sadece kendi dünyasının gerçeklerini gören, diğer dünyalara kör bir adamın kendini yeniden yaratma hikayesini konu alan, 278 sayfalık ‘Zaman Kıskacı’ kitabını imzalamak için Denizli’ye geliyor. İmza günü, 22 Temmuz Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında Mavi Nefes Yayınevi’nde yapılacak.
KİTABIN KONUSU
Zaman Kıskacı, sadece kendi dünyasının gerçeklerini gören, diğer dünyalara kör bir adamın kendini yeniden yaratma hikâyesini konu ediniyor. Yazar Mirza Tazegül, yeni romanı Zaman Kıskacı’nda birçok toplumsal değeri sorgularken, bizi heyecan verici bir maceraya sürüklüyor. Dikkat çekici kurgusu, akıcı diliyle zaman kıskacında dönüp dururken kendi kararlarımızı gözden geçirmemizi sağlayan roman, hayali siluetlerimize bakmamızı ve kavramları sorgulamamızı sağlıyor.

MİRZA TAZEGÜL KİMDİR?
1965 yılının Şubat ayında Kars’ta dünyaya gelen Mirza Tazegül İlköğretim ve Ortaokul eğitimini doğup büyüdüğü memleketinde tamamladı. İstanbul’da lise ve yüksekokul eğitimini tamamlayarak, işletme okumuş ve iş hayatına atıldı. Genellikle insan psikolojisi ve felsefe ile ilgilenen Tazegül, 2015 yılında PSYCHOTHER pisikonet.com markasını kurdu. Günümüzde yüz yüze terapiler vermekte bir çok psikolog ile çalışmalarını sürdürüyor. Tazegül, 2016 yılında ise sosyal medya üzerinden yazmaya başladı, 3 ay gibi bir sürede milyonlarca takipçiye ulaştı. Dünyanın her tarafından takipçiler edinmeyi başaran yazar Tazegül, 2016 yılında Sessizliğimle Dans isimli ilk kitabını yayınladı. Ardından 2017’de Yalnızlığın Bilinmeyen Yüzü ve Şubat 2018 tarihinde Hayalini Arayan Kadın isimli romanı ile kitap severlerin büyük beğenisini kazandı.




