BAŞKAN DOĞAN'DAN OFFROAD'A DAVET

Merkezefendi Belediyesi, 22-23 Temmuz'da Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışına ev sahipliği yapacak. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her gün zamlarla karşı karşıya kalınan zorlu hayat mücadelesinde vatandaşları pazar günü yapılacak yarışlarda stres atmaya davet etti.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF), hafta sonu Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışını gerçekleştirecek. Çakmak Mahallesi Göveçlik Yolu Üzeri İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı'ndaki Merkezefendi Off-Road Pisti'nde yapılacak olan yarış, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00'da Kenan Çarpışantürk Mukavemet Etabı (seyircisiz) ile başlayacak. 23 Temmuz Pazar günü saat 11.00'de startı verilecek olan Kazım Arslan Seyirci Etabı ile sona erecek.

Zorlu parkurlarda yarış severlere heyecanlı dakikalar yaşatacak Offroad pilotları pist alanında çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek. Adrenalin ve doğa tutkunlarının buluşması için büyük bir olanak sağlayacak olan Offroad yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri 23 Temmuz Pazar günü yapılacak tören ile verilecek.

BAŞKAN DOĞAN'DAN OFFROAD'A DAVET

"ZAM STRESİNİ OFFROAD'DA ATIN"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, organizasyon dolayısıyla yarışların yapılacağı Çakmak Mahallesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Merkezefendi Off-Road Pisti'nin Türkiye'deki en iyi seyirci izleme alanlarının başında yer aldığını, seyir zevki yüksek olan yarışları her yıl gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Tüm Denizlileri Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı'nı izlemeye davet eden Doğan, "Pazar günü KPSS sınavı var, özellikle KPSS sınavından çıkan, o stresi yaşayan bütün hemşehrilerimi stres atmaya bu yarışlara bekliyorum. Biz hazırız, heyecanlıyız. Zaten hayat şartları zor, büyük bir mücadele içindeyiz. Her gün zamlarla karşı karşıyayız. İşte bu mücadele içinde Merkezefendili, Denizlili hemşehrilerimizi pazar günü keyifli, bol adrenalli, bol heyecanlı bir gün geçirmek için buraya davet ediyoruz. Aileleriyle, çocuklarıyla, büyükleriyle pazar günü keyifli bir gün geçirmeye bekliyoruz. Yarışlarımızın güzel, sağlıklı, verimli bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

BAŞKAN DOĞAN'DAN OFFROAD'A DAVET

"BABAM YARIŞSAYDI BİZE ŞAMPİYONLUK FIRSATI DOĞMAZDI"

DENDOFF Başkanı Kenan Özsoy da, Merkezefendi'de yıllardır Offroad sporuna verilen destekler sayesinde Denizli'nin birçok yarışmacı tarafından takip edildiğini belirterek, "Önce ben, sonra kardeşim şampiyonluk elde etti. Denizli'de birçok yarışmacı yetişti bu sahalarda. Biz ekibimizle ve belediye ile birlikte seyir zevki yüksek ve güvenliği en üst düzeyde olan bir yarış pisti inşa ettik. Bütün sporseverleri yarışmalara bekliyoruz." diye konuştu.

"Babanız Mehmet Özsoy'un bu yarışlara katılması halinde kardeşler olarak sizin yarışmalarda şampiyon olma şansınız nedir?" sorusuna Kenan Özsoy, "Eğer babam yarışsaydı bize fırsat gelmezdi diye düşünüyorum" yanıtını verdi. Doğan ve Özsoy daha sonra pisste Off-road aracı ile deneme sürüşü yaptı.