DENİZLİ’DE MİNİBÜS VE TAKSİLERE DE ZAM GELİYOR

Son günlerde yaşanan akaryakıt zammına ilişkin konuşan Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, “Bazı duraklarımız akaryakıt parasını bile zor çıkarıyor. Biz de 1 Ağustos’tan itibaren geçerli olmak üzere şehir içi minibüs ve taksi ücretlerine zam uygulayacağız” dedi.

GÜRKAN GÖK

KDV ve ÖTV zamlarıyla hızla yükselen akaryakıttan bir zam haberi daha geldi. Ürün fiyatı artışı ve yükselen kur nedeniyle bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 55 kuruş zam gelecek. Bu gece gelecek zamlarla birlikte Denizli'de motorinin fiyatı yaklaşık 34.72 TL olacak. Böylece motorine iki ayda yaklaşık yüzde 82'lik tarihi zam gelmiş olacak.

DENİZLİ’DE MİNİBÜS VE TAKSİLERE DE ZAM GELİYOR

AKARYAKIT PARASINI ÇIKARAMAYAN VAR

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, son günlerde akaryakıta peş peşe gelen zamlara ilişkin konuştu. Gelen zamlardan şoför esnafının da etkilendiğini ifade eden Semerci; “Zamlardan biz de çok etkilendik. Akaryakıt parasını çıkaramayan şoförlerimiz ve duraklarımız var. Şehir içindeki taksi ve minibüs ücretlerine zam talebimiz oldu. Şu an zam oranı belli değil. Temmuz ayı sonunda yapılacak toplantıda belli olacak. Biz de 1 Ağustos’tan itibaren zam alacağız” diye konuştu.