ORMAN İŞÇİLERİNİN KADRO KUTLAMASI

Çameli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde geçici işçi ve sözleşmeli olarak çalışan personel Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kadroya alındı. İşçiler kadroya alınmalarını hayır yemeği ile kutladı. 

SELAMİ AYDIN

Türkiye’nin çeşitli kentlerinde orman müdürlüklerinde sözleşmeli veya geçici işçi statüsünde çalışan işçilerin bir kısma Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kadroya alındı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Çameli Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli 35 geçici ve sözleşmeli çalışan da kadro hakkı kazandı. 

Kadro hakkı kazanan işçiler kutlamayı işletme müdürlüğü bahçesinde düzenledikleri hayır yemeğiyle yaptı. Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş da işçileri özel günde yalnız bırakmadı. İşletme müdürlüğü personeli ve ailelerinin katıldığı yemekte konuşan Bölge Müdürü Üçgül, işçilere hayırlı olsun dileğini iletti, başarı diledi.  

Çameli Belediye Başkanı Arslan da yaptığı konuşmada orman yangınlarına karşı büyük bir özveri ile mücadele eden işçilere kadrolarının hayırlı olmasını diledi.