ÇİVRİL’DE YÜZME HAVUZU YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Çivril Belediyesi tarafından bakım ve onarımı gerçekleştirilen Ahmetçik Mesirelik Alanı’ndaki yüzme havuzu yeniden hizmete açıldı.

GÜRKAN GÖK

Çivril Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan yüzme havuzu yeniden halkın hizmetine açıldı. Ahmetçik Mesirelik Alanı’nda bulunan yüzme havuzunda 8 ile 15 yaş grubu için ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kursta sporculara 2 saatlik seanslarla ilk olarak suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzme teknikleri öğretiliyor.Yüzmenin ilk aşamasını öğrenen öğrencilere daha sonra serbest stil, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stili gibi yüzme sporunun inceliklerinin öğretilmesi amaçlanıyor. 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Çocuklarımız  bizim geleceğimiz.  Açtığımız ücretsiz yüzme kursunda, onların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Büyüklerimiz de Ahmetçik Mesirelik Alanı’nda bulunan yüzme havuzunda sıcak havalarda serinleyecekler, suyun tadını çıkaracaklar ve güzel zaman geçirecekler. Salı, çarşamba ve cumartesi günleri bayanlar için serbest yüzme olacak. Bunun yanında pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri erkekler için öğleden sonraları serbest yüzme olacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.