OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. 

HABER MERKEZİ

Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışları, Çakmak Mahallesi’ndeki Merkezefendi Belediyesi Off-Road Pisti’nde gerçekleştirildi. Seyirci Etabının startını, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. 

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yarışların ilk gününde 32 Off-Road pilotu, 15 kilometrelik parkuru 3 kez turladı. Yarışların ikinci gününde ise sürücüler 6 kilometrelik Seyirci Etabı’nı 3 kez geçerek yarışları tamamladı. Genel Klasmanda, İsmail Ayhan-Arda Aslan ekibi birinci oldu. Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi yarışı ikincilik ile bitirdi. Üçüncülük ise İtalyan yarışçı Gıusebbe Sumone Agazzi-Uğur Gümüş ekibinin oldu.

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

S4 sınıfında birinci olan yarışçı Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi oldu. İkincilik ise İsmail Ayhan-Arda Aslan ekinin oldu. Üçüncülük ise Ahmet Köse-Volkan Kaba ekibinin oldu. 

S3 sınıfında birinciliği Ergün Çirkin-Safiye Kurşun ekibi aldı. İkincilik ise Rıza Emre Ersoy-Burhan Seyhan ekibinin oldu. Mehmet Birkan-Avni Şanda ekibi de yarışı üçüncü olarak bitirdi. 

S2 sınıfında birinci olan yarışçı Bora Köse-Furkan Akalı ekibi oldu. Uğur Sural-Kazım Onur Çiçek ekibi ise yarışı ikinci olarak bitirdi. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara kupaları ve ödülleri Şeniz Doğan tarafından verildi.

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

“MERKEZEFENDİ’NİN ADINI DUYURUYORUZ”

Merkezefendi’de ulusal ölçekteki yarışlara ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini belirten Şeniz Doğan, “Vatandaşlarımızın şehir hayatının stresinden uzaklaştırmak için heyecan dolu yarışlarımıza Çakmak Mahallemizdeki Off-Road Pistimizde yoğun katılım ile startımızı verdik. Off-Road sporcularının adrenalin dolu yarışlarını hep beraber izledik. Merkezefendi’de bizim için geleneksel hale gelen Off-Road’a uzun zamandır ev sahipliği yapıyoruz. Merkezefendimizin adını ulusal boyutta duyurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından yarışlar büyük önem taşıyor. İki gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp, yarışmalarımızı ilgiyle takip eden Denizlili ve Merkezefendili vatandaşlarımıza, DENDEOFF Spor Kulübü’ne ve ilimizden yarışma adına emek veren tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ