AYSİAD PROJELERLE DÜNYAYA AÇILACAK

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği, üyelerinin ulusal ve uluslararası fon kaynaklarına ulaşabilmesi için Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın teknik destek programından yararlanarak proje yazma eğitimlerine başladı. AYSİAD Başkanı Mahmut Çatlık, “Derneğimizin ve üyelerimizin uluslararası bilinirliğinin sağlanmasına katkı sunacak,  ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanmalarını amaçlıyoruz” dedi.

GEKA’nın Kar Amacı Gütmeyen Kurum Ve Kuruluşlara Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen AYSİAD Projelerle Yerelden Dünyaya Açılıyor projesinin eğitimleri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde başladı. 30’ar kişilik iki grup halinde düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Hibe ve Fon Kaynaklarına Proje Yazma Eğitimi her grup için 40 saat sürecek ve 4 Ağustos’ta sona erecek.

İlk eğitim  AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çatlık’ın açılış konuşması ile başladı. Çatlık, AYSİAD olarak Denizli’de  iş insanlarının alanlarındaki  faaliyetlerinin çeşitliliğini, etkinliğini ve kalitesini artırmak amacıyla farklı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Üyelerimize daha etkin ve verimli hizmet sunmamıza ve derneğimizin ve üyelerimizin uluslararası bilinirliğinin sağlanmasına katkı sunacak, çeşitli ulusal ve uluslararası hibe programlarından faydalanmaları amacıyla bu eğitim programını düzenledik. Projemiz GEKA’dan teknik destek aldı. Proje yapmaya isteği ve yatkınlığı bulunan üyelerimiz ve çalışanlarına verilecek proje yazma eğitimi ile kaliteli projelerin hayata geçeceğini düşünüyoruz” dedi.

Proje eğitmeni Kazım Özdağ,  AYSİAD üyelerinin çalışanları, Genç AYSİAD öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin katıldığı eğitimin ilk dersini verdi.