MASTERCHEF'İN DENİZLİLİ FAVORİ YARIŞMACISI BÜŞRA HERKESİ ŞOKE ETTİ

Masterchef All Star'da yarışan Denizlili Büşra, yemeğini sunarken tabağında yaptığı hatayla hem jüriyi hem de yarışmacıları şaşırttı.

GÜRKAN GÖK

Türkiye'nin en popüler yemek yarışması MasterChef All Star'da, 3. eleme gecesinde büyük bir sürpriz yaşandı. Bu tür bir durumun MasterChef tarihinde ilk defa gerçekleştiğini ifade eden Somer Şef, hem yarışmacıları hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

MASTERCHEF ALL STAR'DA TANSİYON DÜŞMÜYOR

MasterChef All Star'da, her sezonun en başarılı yarışmacılarının yarıştığı programda tansiyon hiç düşmüyor. Son eleme gecesinde ise herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Somer Şef'in "MasterChef tarihinde bir ilk" dediği bu olay, yarışmacıları ve izleyicileri hayrete düşürdü.

MASTERCHEF'İN DENİZLİLİ FAVORİ YARIŞMACISI BÜŞRA HERKESİ ŞOKE ETTİ

ELEME POTASINDA BÜYÜK HEYECAN

Mert, Rıfat, Tolga, Eda, Batuhan, Çağatay ve Denizlili Büşra'nın eleme potasına girdiği bu gecede, heyecan doruktaydı. Ancak kıyasıya rekabetin ardından yaşanan beklenmedik bir durum herkesi hayrete düşürdü.

BÜŞRA'NIN TABAĞINDAKİ SÜRPRİZ!

Malatya yöresinden kiraz yaprağı sarması yapan Büşra, yemeğini sunarken tabağındaki kasnağı unuttu. 2022 sezonunun en gözde yarışmacılarından biri olan ve MasterChef All Star'da da favori olarak gösterilen Büşra'nın bu hatası, stüdyodaki herkesi şoke etti. Son dörtlüde yer alan Büşra, Eda, Rıfat ve Çağatay ile birlikteyken yaşadığı bu durum, Somer Şef tarafından MasterChef tarihinde bir ilk olarak açıklandı.

MASTERCHEF'İN DENİZLİLİ FAVORİ YARIŞMACISI BÜŞRA HERKESİ ŞOKE ETTİ

" İLK DEFA BİR TABAK..."

Somer Şef, Büşra'nın hatası için 'MasterChef tarihinde bir ilk yaşanıyor. İlk defa bir eleme gecesinde bir tabak değerlendirilmeye alınmayacak.
Diğer arkadaşlara bir şey demeye gerek yok. Büşra'nın tabağını değerlendirmeye alamıyoruz. İlk defa eleme gecesinde bir tabak değerlendirilmeye alınmadan bir yarışmacı eleniyor.' diyerek Büşra'nın otomatikmen elendiğini açıkladı.