ASKON DEMİR, EGE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ LİSTESİNDE

Denizli’nin sektöründe öncü şirketlerinden Askon Demir, Great Place To Work tarafından açıklanan Ege’nin En İyi İşverenleri 2023 listesinde 250 - 499 çalışan sayısı kategorisinde 3. sırada yer alarak Ege’nin En İyi İşvereni unvanını almaya hak kazandı.

Demir çelik sektöründe yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Askon Demir, Great Place To Work tarafından açıklanan Ege’nin En İyi İşverenleri 2023 listesine girdi. Ödülü 91 yıl önce kurulan Askon Demir adına Yönetim Kurulu Üyesi Melike Konyalıoğlu aldı.

Askon Demir, ABD’de 1, Türkiye’de 5 ayrı lokasyonda, 500’den fazla çalışanıyla toplam fayda merkezinde topluma ve doğaya sorumluluklarını da önceliklendirerek, temel paydaş anlayışı ile işveren markası olma hedefi doğrultusunda katma değerli üretim yolculuğunu devam ettiriyor. İnsan kaynaklarına yaptığı yatırımlar ile öne çıkan şirket, bugün 5 kıtada 29 ülkeye ihracat, 2018 yılından itibaren bünyesinde oluşturduğu “Artepera”, “Wall Art İstanbul” ve “Oobje” dekorasyon markalarıyla da 6 kıtada 69 ülkeye e-ihracat yapıyor.

ÇALIŞAN MEMNUNİYETİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTUYORUZ

Ege’nin En İyi İşvereni unvanını almalarını değerlendiren Yönetim Kurulu Üyesi Melike Konyalıoğlu, “Askon Demir olarak, global çapta kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda otorite olarak kabul edilen Great Place To Work tarafından yapılan titiz analizler sonucunda bu önemli başarıya ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Firmamızın çalışanlarına sağladığı destek, güvenli çalışma ortamı ve kişisel gelişime yönelik fırsatlarla, iş hayatında önemli bir referans oluşturarak çalışanlarımızın memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemekteyiz” dedi.

BAŞARIMIZIN EN ÖNEMLİ ÇARPANI

Şirketi bir aile ortamı olarak nitelendiren çalışma kültürü geliştirmeye özen gösterdiklerine vurgu yapan Konyalıoğlu, “ Çalışanlarımızın işbirliği içinde çalışması ve katkı sağlaması, şirketimizin başarısının en önemli çarpanını oluşturuyor. Bu yolculukta emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunarken, çalışanlarımıza da en iyi iş deneyimini yaşatmak önceliklerimiz arasında yer almaya devam edecek. Great Place To Work tarafından verilen bu unvan, şirketimizin insan odaklı yaklaşımının ve vizyonumuzun bir teyidi niteliğindedir. Gelecekte de aynı sorumlulukla, sosyal ve çevresel açıdan sürdürülebilir bir şirket olma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.