KEFE YAYLASI’NDA ŞENLİK VAR

Bu yıl 26’ncısı organize edilen Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri, Ali Kınık konseri ile start aldı.  Festival kapsamında Kefe Yaylası’nda bu akşam sahne alacak Murat Başaran ile yarın Denizlililerle buluşacak olan Ankaralı Yasemin, paylaştıkları video mesajlarla herkesi konserlerine davet etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Gönül Birliği Platformu tarafından bu yıl 26’ncısı organize edilen ‘Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri’, dün akşam başladı. Festivalin ilk gününde ünlü sanatçı Ali Kınık konser verdi. Kefe Yaylası’ndaki konserde Ali Kınık, şenliklere katılanlara keyifli bir gece yaşattı.

BAŞARAN’DAN DAVET

Şenlikler kapsamında bu akşam Murat Başaran sahne alacak. Sosyal medyadan görüntülü mesaj yayımlayan ünlü sanatçı, herkesi konserine  davet etti. Başaran; “26’ncısı düzenlenen Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri’nde 5 Ağustos Cumartesi akşamı çok güzel bir programımız olacak. Çok güzel bir festival olacak. Hepinizi konserime bekliyorum. En yeni şarkılarımla sizlerleyim. Beraber eğleneceğiz, coşacağız. Sizleri çok seviyorum. Konserime bekliyorum” dedi.

YARIN ANKARALI YASEMİN SAHNE ALACAK

Çeşitli etkinliklerin de gerçekleşeceği festival ve şenlikler, yarın akşam son bulacak. Şenliklerin son gününde Ankaralı Yasemin, Kefe Yaylası’nda hayranlarıyla bir araya gelecek. Sosyal medyadan hayranlarına çağrıda bulunan sanatçı, “Tarihler 6 Ağustos’u gösterdiğinde 26’ncısı düzenlenecek olan Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri’ndeyim. Birlikte harika vakit geçireceğiz, eğleneceğiz, coşacağız ve müthiş bir konsere imza atacağız. Hepinizi bu güzel konserimize bekliyorum. O vakte kadar kendinize iyi bakın” diye konuştu.