SÜMERPARK AVM YENİLENİYOR

Denizli’de 2011 yılında hizmet vermeye başlayan Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesindeki  Sümerpark Alışveriş Merkezi’nde yenileme çalışmaları başlatıldı. AVM Yönetiminin yeni bir anlayışla canlandırmayı planladığı Sümerpark’ta tadilat çalışmalarının yaklaşık 2 ay daha süreceği öğrenildi. 

 

Denizli’nin ilk ve tek ‘Açık AVM’ olma özelliği taşıyan Sümerpark Alışveriş Merkezi, inşaatı tamamlanarak 2011 yılında hizmete açıldı.  Sümer Kavşağı’ndaki konumuyla tüm kente hitap eden AVM’de  47 bin 709 metrekare arsa üzerinde, toplam 107 bin 352 metrekare kapalı inşaat alanındaki 35 bin 836 metrekare kiralanabilir alanda yerleşik 128 mağazası alanı bulunuyor. 

SÜMERPARK AVM YENİLENİYOR

Hipermarket, yapı marketi, büyük perakende mağazacılık, tekstil, ayakkabı, foodcourt, cafe, eğlence merkezi ve çocuk oyun alanlarının bir arada bulunduğu ve bin 854 araç otopark kapasitesine sahip Sümerpark AVM, beklenen ilgiyi görmemiş, mağazalardan büyük bölümü kapanmıştı. Sümerpark’ı canlandırmayı hedefleyen şirket yönetimi, işe yenileme çalışmaları ile başladı. AVM’nin bazı bölümlerinde tadilat çalışmaları yapılıyor, mağaza bölümleri yeniden düzenleniyor.

SÜMERPARK AVM YENİLENİYOR

 Yaklaşık bir ay önce başlayan yenileme çalışmalarının 2 ay daha sürmesi bekleniyor. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şirket yetkililerinin yeni konseptle ilgili kamuoyuna açıklama yapacağı öğrenildi.

SÜMERPARK AVM YENİLENİYOR