DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Denizli protokolü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.

Bugün, 26 Temmuz 1922’de başlayan ve 4 gün süren Büyük Taarruz’un ardından gelen Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır” dediği ve 30 Ağustos Zafer Bayramı olarak kutladığımız Büyük Zaferi’n 101’inci yıldönümü dolayısıyla Denizli protokolü kutlama mesajları yayımladı. 
 

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞEREF ARPACI: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI: TÜRKİYE'NİN ONUR VE ŞEREF GÜNÜ!

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. CHP’li Arpacı basın açıklamasında, “30 Ağustos devletimizin tam bağımsızlığını müjdeleyen en büyük zaferdir. 30 Ağustos Türk milletinin onur ve şeref günüdür.Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılını gururla kutluyoruz diyen CHP’li Arpacı, “Bu zafer, sadece düşmana karşı kazanılan bir zafer değil, aynı zamanda emperyalist güçlere ve işbirlikçilere karşı verilen bir mücadelenin zaferidir. Bu zafer, aydınlık ve bağımsız Türkiye'nin kapılarının sonuna kadar açıldığı, ulusal kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandığı bir gündür.Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sonsuza kadar devam edeceğini vurguluyoruz” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN: BİZLERE DÜŞEN GÖREV TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ DAHA İLERİYE TAŞIMAKTIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos 1922’de yaşanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Türk milletini her anlamda yok etmek isteyen yedi düvele karşı verildiğini hatırlattı. Başkan Zolan, yaptığı açıklamada, "Tarih boyunca Ağustos ayı, milletimizin zaferlerle dolu gurur verici hikayelerine tanıklık etti. Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç ve Sakarya Meydan Savaşı’nda tarihi zaferleri kazandık. Bu sebeple Ağustos'u, zaferlerin ve kahramanlıkların ayı olarak nitelendiriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, milletimizin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Bu zafer, sadece askeri bir galibiyet değil, aynı zamanda bağımsızlık ruhu ve milli iradenin zaferidir. Bugün bizlere düşen görev, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye ve güzele taşımaktır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.


PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET KUTLUHAN: BU ASİL MİLLET DESTANLARINI KANLARI İLE TARİHE YAZDIRDI

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Kutluhan mesajında, “Bugün, yüce ve asil Türk ulusunun yeniden dirilişi olan 30 Ağustos 1922 Büyük Taarruz Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin ve Devletimizin temellerinde var olan yüksek ruh ve şuur, dört bir yanı şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızın her bir ferdinde yurt sevgisi ve özgürlük duygularıyla can bulmaya devam edecek; bu aziz milleti sahip olduğu mukaddes değerler etrafında ebediyete değin birleştirecektir. Çünkü bu asil millet, Malazgirt’i, Kut’ül-Amare’yi, Çanakkale’yi, Sakarya’yı, İstiklal Harbi’ni ve nicelerini yaşamış ve kahramanlık destanlarını kanları ile tarihimize yazdırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu ve İstiklal Harbi’mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden aziz şühedamızı ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ: BÜYÜK ZAFER’E İLHAM VEREN RUH BUGÜN DE MİLLETİMİZE İSTİKAMET ÇİZMEKTEDİR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk milleti için büyük öneme sahip olan büyük taarruzun 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal’in Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz, 4 gün süren göğüs göğse çarpışmaların ardından Dumlupınar’da kesin bir zaferle sonuçlanmıştır. 30 Ağustos, milletimizin kendisine ömür biçen emperyalist niyetleri kursaklarda bıraktığı ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu açtığı tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir. Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zaferle Türk Milleti, şehit kanlarıyla sulanan vatanı üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğini göstermiştir. Büyük Zafer’e ilham veren ruh, inanç ve irade, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. Bu vesileyle İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun”.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN: 30 AĞUSTOS TARİHİMİZ İÇİN DÖNÜM NOKTASIDIR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünde bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan yayımladığı mesajda, “Her zaman gurur, onur ve mutluluk duyduğumuz 30 Ağustos Zaferi, tarihimiz için adeta dönüm noktasıdır. Birlik ve beraberlik içinde verilen mücadelenin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun sonucunda destan yazarak kazanıldı bu zafer. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin kenetlenerek yazdığı destansı zaferin 101. yıldönümünü coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Büyük zaferin mirasına sahip çıkan bizler, ülkemizi daha ileriye taşımak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu büyük zaferi anmak, sadece geçmişe bakmak değil, aynı zamanda gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmaktır. Tarihimize duyduğumuz saygımızı en iyi şekilde gösteriyor, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza da bu kahramanlığı anlatıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

SERİNHİSAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GEMİ :30 AĞUSTOS, KAHRAMANLIĞIN VE ZAFERİN TARİHİDİR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Serinhisar Belediye Başkanı Gemi yayımladığı mesajda, “Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşıdır. Türk milleti kendisi için, kendi geleceği ve kurtuluşu için çalışan kimseleri ve kurulan zorluk karşısında bırakmayacak kadar yüksek vatanseverlik ve yüksek onur duygusuyla doludur. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü ışığında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini gururla kutluyorum. Aziz milletimizin kahramanlık destanının yazıldığı bu özel gün, birlik ve beraberliğimizin simgesi olmaya devam edecek. Büyük zaferi kazandığımız bu tarih, bizlere milli birlik ve dayanışmanın önemini hatırlatıyor. Geleceğe umutla bakarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan toprağı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.


BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK: HER TÜRLÜ FELAKETİ AYNI RUH VE HEYECANLA AŞACAĞIZ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Şevik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve bağımsızlığımız her zaman olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Milletimizin, tarih boyunca yüce değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin, bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü felaketi aynı ruh ve heyecanla aşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zafer uğrunda can veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyor; tüm Buldanlı hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

CHP İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM: 30 AĞUSTOS ZAFERİ TÜRK MİLLETİNİN ORTAK MÜCADELESİNİN SONUCUDUR

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Horzum, “1922 yılında gerçekleşen Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasını anmak amacıyla her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz. Bu zafer, Türkiye'nin ulusal egemenliğini kazandığı ve işgal kuvvetlerine karşı bağımsızlığını ilan ettiği bir dönemde gerçekleşti. Bu zaferin dayandığı temel değerler olan demokrasi, özgürlük ve adaleti bizler her zaman savunuyoruz. 30 Ağustos sadece bir zafer günü değil, aynı zamanda demokrasinin ve ulusal iradenin güçlü bir şekilde temsil edildiği bir gündür. Bugün, demokratik değerlerimize ve halk iradesine sahip çıkmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş medeniyet hedefine ulaşmak için verdiğimiz mücadeleyi anlamak için de önemli bir fırsattır. 30 Ağustos, bir arada yaşama kültürümüzün, hoşgörümüzün ve çeşitliliğimizin bir simgesidir" şeklinde konuştu.

 

DTB BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ: BİR MİLLET KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDU

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tefenlili açıklamasında şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı bağımsızlık ateşi yurdun dört bir tarafını aydınlatırken O’nun ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile tüm dünyaya bağımsızlığımızdan ve vatanımızdan ödün vermeyeceğimizi gösterdik. 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olmuştur. 101 yıl önce kazanılan zafer yok edilmek istenilen, yurduna göz dikilen bir milletimizin yeniden doğuşu olmuştur. Bizlere bırakılan emaneti gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde bırakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan toprağı için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum”

GESİFED BAŞKANI OKTAY MERSİN: KURTULUŞ SAVAŞI’NIN EN ÖNEMLİ AŞAMALARINDAN BİRİ

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; Kurtuluş Savaşı’nın en önemli aşamalarından biri olan ve destansı bir zafer ile kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ‘nin 101. Yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutluyoruz. İstiklalimizi muhafaza etmenin onurunu ve sevincini her Zafer Bayramı’nda yaşamaktayız. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve minnet ile anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.