ASMALIEVLER MAHALLESİNE CAMİ, KREŞ VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPILACAK

Pamukkale Belediyesi, Asmalıevler Mahallesi’nde cami, 4-6 yaş çocuklar için hizmet verecek kreş ve aile sağlığı merkezi yapacak. Yapılacak projeler için protokol bugün imzalandı. 

Pamukkale Belediyesi Asmalıevler Mahallesi’nde yapılacak olan yeni bir projeyi imza altına aldı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’un makamında yapılan törende imzalanan protokole göre Asmalıevler Mahallesi’ne cami, 4-6 yaş grubu çocuklar için kreş ve Aile Sağlığı Merkezi yapılacak. 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Denizli Müftülüğü, Hayırsever Başaranlar Petrol ve Pamukkale Belediyesi olarak ortaklaşa yapılacak olan caminin de protokolünü imzaladık. Burada 4-6 yaş çocuklarımız için kreş şeklinde hizmet verecek olan Kur’an Kursu ve aile sağlığı merkezi olacak. Üst katı da cami olarak inşa edilecek. İki ayrı bloktaki binalarla vatandaşlarımıza hem cami hem kreş hem de aile sağlığı merkezi hizmeti götürmüş olacağız. Protokolünü imzaladığımız bu projemizin gelecek ay temelini atmayı planlıyoruz. Yapılan bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.