22 AYRI  BRANŞTA SPOR

​​​​​​​Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan çocuklar ile buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 22 farklı branşta ücretsiz spor kursu verdiği Yaz Spor Okullarına katılan minik sporcularile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesiİncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Osman Zolan ilk olarak yüzme kursu alan miniklerle sohbet etti.

Çocuklarla masa tenisi oynadı

Zolandaha sonra, Taekwondo, Cimnastik, Judo ve Masa Tenisi eğitimi alan çocuklar ile buluştu.  Çocukların yeteneklerini sergilediği ziyarette Başkan Osman Zolan, burada kısa bir süre çocuklarla masa tenisi oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Yaz Spor Okullarında görev yapan eğitmenler ile de istişarelerde bulunan Başkan Zolan, eğitmenlerden kurslar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporunyanında olduklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak hocalarımızın nezaretinde evlatlarımıza 22 ayrıbranşta spor yaptırıyoruz. 5 yaşından başlayarak her yaşa istediği branşta spor yapma imkanısunuyoruz. Yasaklardan ziyade çocuklarımıza gençlerimize alternatifler sunmamız lazım. Onların vakit geçirebileceği, kendini bulabileceği ortamlar yaratmamız gerekiyor. Yarının sporcuları bu tesislerimizde, kurslarımızda yetişiyor" dedi.