TEKNOFEST ŞAMPİYONLUĞUNU DENİZLİ’YE GETİRDİLER

Nezihe Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi'nin (BİLSEM) lise öğrencileri, TEKNOFEST'te Roket Atış Alanında Türkiye 1.'si oldu.

Pamukkale Nezihe Derya Baltalı BİLSEM Lise Roket Thunderbolt Takımı, Ankara'da düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katıldı.

Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen TEKNOFEST 2023'te Roketsan Aksaray Roket Atış Alanında tüm görevleri başarıyla tamamlayan Pamukkale Nezihe Derya Baltalı BİLSEM Lise Roket Thunderbolt Takımı, Türkiye 1.'si oldu.

Şampiyon takım, 100 bin liralık ödül çeki ile plaket ve madalyalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Pamukkale Nezihe Derya Baltalı Bilsem Lise Roket Thunderbolt Takımımız Roket Atış Alanında Türkiye 1. olarak ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.  Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.