DEMİOSB İHALESİ RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI

Denizli sanayisinin her geçen yıl büyüyen makine ve aksamları imalat sektörünü bir araya toplamak ve üretim kalitesini kümelenme yaratarak geliştirmek amacıyla MAKSİAD’ın öncülüğünde kuruluş çalışmaları süren Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı ihalesi Resmi Gazete’de yayınlandı. 21 Eylül günü saat 10.00’da yapılacak ihale, 383 milyon 363 bin 145 TL’den başlayacak.

Denizli’de makine imalatçılarının uzun süredir kurulması için çaba harcadığı Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sonunda kuruluyor. DEMİOSB’nin altyapı ihalesi bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteği ile Kocabaş ve Gürlek Mahalleleri arasında 2,5 milyon metrekare alana kurulacak Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı ihalesi 21 Eylül günü saat 10.00’da Ankara’daki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı binasında yapılacak. 115 parselin yer alacağı OSB’nin altyapı ihalesi, açık eksiltme usulü yapılacak ve 383 milyon 363 bin 145 TL’den açılacak.

DEMİOSB İHALESİ RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI

GELECEK YIL ARALIK AYINDA TAMAMLANACAK

İhale kapsamında organize sanayi bölgesine ait yol, atık su, yağmursuyu, içme-kullanma suyu ve mekanik imalatlar gerçekleştirilecek. İhaleyi alan firmaya noter sözleşmesinin imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. Altyapı çalışmalarının 15 Aralık 2024’e kadar bitirilmesi hedefleniyor. İhaleye ilişkin belgeler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı veya DEMİOSB Müteşebbis Heyet Başkanlığında görülebilecek.

DEMİOSB İHALESİ RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI