DENİZLİ’YE YİNE SAĞANAK GELİYOR

Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; yarın ve hafta sonunda Denizli’de sağanak yağış bekleniyor. Pazartesi günü Denizli’de sağanak etkili olmuş, kent merkezi ve Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde hayatı olumsuz etkilemişti.

Aşırı sıcak ve kurak geçen yaz mevsiminin ardından Denizli’de beklenen yağışlar başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; yarın ve 10 Eylül Pazar ile 11 Eylül Pazartesi günü gök gürültülü sağanak etkili olacak.

DOLU KIZILCABÖLÜK MAHALLESİ’Nİ BEYAZA BÜRÜMÜŞTÜ

4 Eylül Pazartesi günü etkili olan yağışlar, kent merkezi ve Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Mahallesi’nde hayatı olumsuz etkilemişti. Önceki gün öğleden sonra etkili olan dolu ve aşırı yağış nedeniyle Kızılcabölük Mahallesi, beyaz örtüye bürünürken; yollar göle dönüp, dereler taşmıştı.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji’den alınan bilgiler göre önümüzdeki 5 günlük hava tahmini şöyle:

7 Eylül Perşembe: Gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 21, en yüksek sıcaklık 34 derece olması bekleniyor.

8 Eylül Cuma: Çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 33 derece olması bekleniyor.

9 Eylül Cumartesi: Çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 33 derece olması bekleniyor.

10 Eylül Pazar: Gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 32 derece olması bekleniyor.

11 Eylül Pazartesi: Gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 27derece olması bekleniyor.