ADALET BAKANI TUNÇ, BULDAN'DA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan'da Adalet Bakanlığından devralınarak, Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi (BELKÜM) olarak hizmet veren eski cezaevini ziyaret etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin'in oğlu Mehmet Çağatay Tin'in dün akşam gerçekleştirilen düğününe katılan ve nikah şahitliği yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün Buldan'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

adalet bakanı yılmaz tunç

YAYLA GÖLÜNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Bakan Tunç, AK Parti Denizli Milletvekili TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Cahik Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Katip Üyesi Nilgün Ök ve beraberindekilerle, 1. Derece Doğal Sit alanı olarak tescilli Buldan Süleymanlı Yayla Gölü'ne gitti.

adalet bakanı yılmaz tunç

ESKİ CEZAEVİNDE DOKUMA TEZGAHLARINI İNCELEDİ

Daha sonra Buldan Belediyesi tarafından 2011'de Adalet Bakanlığından devralınarak, Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi (BELKÜM) olarak hizmet veren eski cezaevini ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'ten merkezdeki dokuma tezgahları ile ilçedeki el dokumacılığı hakkında bilgi aldı. Bakan Tunç ve beraberindekiler daha sonra Buldan'da esnafı ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

adalet bakanı yılmaz tunç