BAŞKAN ÖRKİ, DELİKTAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ

Pamukkale Belediyesi’nin Mahalle Buluşmaları ve Mahallemizde Şenlik Var etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Avni Örki, Deliktaş Mahallesi’nde çocuklarla eğlendi, büyüklerle sohbet etti. Örki, “İlçemizin dört bir köşesinde çocuk şenlikleri ve mahalle buluşmaları ile halkımızla bir arada oluyoruz” dedi.

Deliktaş Mahallesi’nde düzenlenen Pamukkale Belediyesi Mahalle Buluşmaları ve Mahallemizde Şenlik Var etkinliğinde Belediye Başkanı Avni Örki’ye başkan yardımcıları ile mahalle muhtarı Kadir Karaçolak eşlik etti. Pamukkale ilçesinin tüm mahallelerinde gerçekleşecek şenliklerde, çocuklar oyun gruplarında oyun oynayıp, yüz boyama etkinliği ve palyaço gösterileri ile eğlenirken, büyükler Belediye Başkanı Avni Örki ile sohbet etme imkânı buluyor.

BAŞKAN ÖRKİ, DELİKTAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ

ŞENLİKLER DEVAM EDECEK

Deliktaş Mahallesi’ndeki buluşmada Başkan Avni Örki, çocukları oyun alanlarını ziyaret ederek, çocuklara ikramlarda bulundu, oyunlarına eşlik etti. Büyüklerle bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinleyen Örki, “Çocuklarımızın okulun ilk gününün yorgunluğunu atmaları için Deliktaş Mahallemizdeki şenliği organize ettik. Yaz süresince neredeyse her akşam bir mahallemizdeydik. Tüm mahallelerimizdeki coşkuyu gördük. İlçemizin dört bir köşesinde çocuk şenlikleri yapıyoruz. Bu şenliklerde çocuklarımızın, annelerimizin, babalarımızın yüzü bir başka gülüyor. Sizlerin yüzü güldükçe bizlerin de gülüyor. Ayrıca mahallelerimizin dertlerine, problemlerine, tasalarına kulak veriyoruz” dedi. Etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Örki, şenliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

BAŞKAN ÖRKİ, DELİKTAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ