DENİZLİ PROTOKOLÜ ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Denizli’de her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen Pazaryeri Esnaf Buluşması programına il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği tarafından her yıl Ahilik Haftası öncesi bir pazaryerinde düzenlenen kahvaltı programı bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

DENİZLİ PROTOKOLÜ ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

Pamukkale Kuruçay Pazarında düzenlenen Pazaryeri Esnaf Buluşmasına Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İşKur Müdürü Fatih Işık, SGK İl Müdürü Abdullah Mersin, İl Tarım Müdürü Şakir Çınar, DESOB'a bağlı Oda başkanları, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

DENİZLİ PROTOKOLÜ ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

“BÜTÜN KURUMLAR HİZMET İÇİN ÖZVERİ İLE ÇALIŞMAKTADIR”

Ahilik haftası öncesi geleneksel hale gelen pazaryerindeki kahvaltı programının birlik ve beraberlik için önemli olduğuna dikkat çeken Mehmet Ali Erbeği, “Her yıl Ahilik Haftası öncesi, Denizli protokolümüz, oda başkanlarımız, esnafımız ve vatandaşımız ile birlikte pazaryerinde düzenlediğimiz kahvaltı programımızın yine yoğun katılım ile geçmesi bizleri mutlu etti. Denizli'de bütün kurumlar birlik, beraberlik ve uyum içinde vatandaşımıza hizmet için özveri ile çalışıyoruz. Bizler de esnaf camiamızın istek ve önerilerini Denizli protokolünü ulaştırma adına bu etkinliklerde istişare fırsatı buluyoruz. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan herkese esnaflarımız adına teşekkür ederim "dedi.

DENİZLİ PROTOKOLÜ ESNAFLA KAHVALTI YAPTI