PAKDOS EKİBİ KARCI DAĞI ZİRVESİNDE

Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Kulübü (PAKDOS) Dağcılık Branşı sporcuları, Karcı Dağı'nın 2150 rakımlı Çalıbalı Zirvesine tırmanış gerçekleştirdi

 

PAKDOS düzenlediği ve katıldığı etkinliklerle doğaya dikkat çekmeye devam ediyor. Grup üyeleri, sportif, tarihi, kültürel ve çevre faaliyetleri ile bölgedeki doğal güzelliklerin tanınmasına da katkı sağlıyor.

Dağcılık Branşı sporcuları, hafta sonu Karcı Dağının 2150 rakımlı Çalıbalı Zirvesine yaptıkları tırmanışı başarılı bir şekilde tamamladı. Ali Fuat Avcı başkanlığındaki 15 kişilik dağcılık branşı sporcuları, Karcı Dağı’nın zirvesine gerçekleştirdikleri tırmanışı videoya kayderek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

PAKDOS EKİBİ KARCI DAĞI ZİRVESİNDE

Çalıbalı Zirvesine çıkan dağcılar, Denizli'yi farklı bir bakış açısıyla seyretmenin mutluluğunu yaşadılar.

PAKDOS EKİBİ KARCI DAĞI ZİRVESİNDE