KÜÇÜKBAŞ ÜRETİCİSİNE YEM DESTEĞİ VERİLECEK

Merkezefendi Belediyesi ilçedeki küçükbaş üreticilerine yem desteği vermeye hazırlanıyor. Destek almak isteyen üreticiler 6 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Merkezefendi Belediyesi’nin Kırsal Kalkınma Eylem Planı kapsamında ilçedeki kadın üreticilere üçüncü kez yem ve küçükbaş desteği yapılacak..

8 MAHALLEDE DESTEK SAĞLANACAK

6360 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanunu ile köyden ve beldeden mahalleye dönen Altındere, Yeşilyayla, Kumkısık, Üzerlik, Çeltikçi, Salihağa ve Aşağışamlı Mahallelerine ilave olarak tarım ve hayvancılığın yoğun yapıldığı, geçtiğimiz günlerde de selden etkilenen Eskihisar Mahallesi de eklendi. Bu mahallelerde yaşayan kadın üreticilere, Tarsim sigortalı, merinos ve merinos melezi cinsi 5 adet koyun, 1 adet koç ve 6 aylık yem desteği sağlanacak.

KÜÇÜKBAŞ ÜRETİCİSİNE YEM DESTEĞİ VERİLECEK

BAŞVURULAR 6 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

Destekten yararlanmak isteyen kadın üreticiler başvurularını, 6 Ekim Cuma gününe kadar Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapabilecekler. Üreticiler, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden de detaylı bilgi alabilecekler.