ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN FİLİSİTİN'E DESTEK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üniversite Komisyonu, İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek için basın açıklaması yaptı. Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, İsrail'i kınadı.

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu öncülüğünde İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için cuma namazı sonrası Pamukkale Üniversitesi girişinde basın açıklaması düzenlendi. Ellerindeki Türkiye ve Filistin bayrakları sloganlar atan üniversiteliler İsrail'e tepkilerini dile getirdiler.

Basın açıklamasını okuyan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Üniversite Komisyonu Başkanı Diyar Balya, 100 yıla yakın süredir İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katleden İsrail'e karşı Filsitinli mücahitlerle omuz omuza olduklarını haykırmak için burada oldukarını belirtti. "Günlerdir ölüm olup Gazze'nin üstüne bombalar yağdıran, küçücük bir toprak parçasında 2 milyonu aşkın insanı evsiz yurtsuz bırakan, su ve eleketrik gibi can damarlarını kesen, hiçbir kural tanımadan savaş suçları işleyen tarihin en büyük terör örgütü İsrail'i, hamileri Amerika ve Avrupa'yı lanetlemek için buradayız." diyen Balya, "Dünya başlarına yıkılsa da bir adım geri atmayan Gazzeli kardeşlerimizin acısını paylaşmak, İsrail'e unutulmaz bir şok yaşatan Hamas ve Kassam mücahidlerinin yanında olduğumuzu haykırmak için buradayız" diye konuştu.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN FİLİSİTİN'E DESTEK

FİLİSTİN'İ BİZDEN KOPARAMAYACAKSINIZ

Bu operasyonun, yalnız İsrail'e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevap olduğunu savunan Balya, "Dünyayı zulüm kulelerinden tahakküm ile yöneten kafirlere karşı bir avuç mücahid, bir kere daha; arzın yegâne ve mutlak sahibinin Cenâb-ı Allah olduğunu hatırlatmış, delinemez, geçilemez, yapılamaz denilen ne varsa hepsini yapmıştır. Milyarlarca dolar harcanan sistemler, uydular, istihbarat ağları, silahlar ve hepsinden önemlisi yenilmezlik algısı yerle yeksan olmuştur. Ne kadar zulmederseniz edin, ne kadar kan dökerseniz dökün, Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü, Filistin'i bizden koparamayacaksınız. İşte biz Aksa için canını vermeye hazır on binler yüz binler milyonlar olarak daima karşınızda olacağız. Tarih sahnesinden silinip gideceğiniz güne kadar sizinle mücadele edecek, kanımızın son damlasına kadar savaşacağız." dedi.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN FİLİSİTİN'E DESTEK

MÜSLÜMANLAR SİNDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Kafirlerin birbirlerini desteklediğini dile getiren Balya, "İşte Amerika, İngiltere, Doğu Akdeniz'de konuşlandırdıkları filolarla İsrail'in emrine amade olduklarını, olası bir savaşa karşı onu korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ilan ediyorlar. Avrupa ve diğer Batılı ülkeler İsrail'in zulümlerine karşı çıkanları hapse atmakla, sınır dışı etmekle tehdit ediyor. Dünyanın her yerinde Müslümanlar sindirilmeye, küfrün en güçlü olduğuna iman etmeye zorlanıyor. Bizler ancak Allah'tan korkar ve ona itaat ederiz. Bizi sindiremeyecek, korkutamayacak, yok edemeyeceksiniz. Yüz yıllarca haçlı seferlerini nasıl püskürttüysek, Kudüs'ü defalarca nasıl fethettiysek, İstanbul'u nasıl İslamın başkenti yaptıysak, Allah'ın arzında adım atmadık yer bırakmadıysak yine yaparız, yine yapacağız" ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN FİLİSİTİN'E DESTEK