TÜRK YILDIZLARI BÜYÜK ŞÖLENE HAZIR

Türk Yıldızları Akrotim Ekibi, Pamukkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenecek festival öncesinde Denizli’ye geldi. Belediye Başkanı Avni Örki, yarın gerçekleştirilecek etkinlikler öncesinde prova gerçekleştiren ekibi ziyaret etti.

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılına yakışan bir etkinlik hazırlayarak ‘Gençlik ve Havacılık Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Yarın 12.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacak etkinlikte, bugüne kadar hem Türkiye’de hem de uluslararası etkinliklerde ilkenin göğsünü kabartan Türk Yıldızları Pamukkale’de gösteri düzenleyecek. Gösteriler süresince Pamukkale’ye girişler ücretsiz olacak.

TÜRK YILDIZLARI BÜYÜK ŞÖLENE HAZIR

GÖSTERİ ÖNCESİ PROVA

Türk Yıldızları Akrotim Ekibi, Denizli’ye geldi. Çardak Havalimanı’na konuşlanan Akrotim Ekibi, etkinlik öncesinde Denizli semalarında provalarını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Avni Örki, Çardak Havalimanı’na giderek, yarın yapılacak olan festival öncesinde Akrotim Ekibi’ni ziyaret etti.

“PROVA UÇUŞLARINDA YANLARINDA OLDUK”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Örki, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Ege Bölgesi’nin ilk ve tek gençlik ve havacılık festivali Pamukkalemizde yapılacak. Türk Yıldızlarımızın kıymetli pilotlarıyla bir araya gelip prova uçuşlarında yanlarında olduk” diye konuştu.

TÜRK YILDIZLARI BÜYÜK ŞÖLENE HAZIR

“VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE BEKLİYORUZ”

Belediye olarak her zaman ilçe için en iyisini ve en güzelini arzu ettiklerini ifade eden Başkan Örki, “Pamukkale için gözümüz her zaman yükseklerde. Yarın da her birimiz gözümüzü yükseklerden alamayacağız. Birbirinden güzel gösterilerle Pamukkale semalarında Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde ifade etti.

TÜRK YILDIZLARI BÜYÜK ŞÖLENE HAZIR