DENİZLİ İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette ihracattaki durgunluk ve sanayicilerin yaşadığı zorlukları ele aldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ile derneğin yönetim kurulu üyeleri, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile bir araya gelerek, ihracat sektöründeki durgunluk ve sanayicilerin yaşadığı zorlukları ele aldı. Toplantıda ihracatın artırılması için yapılması gerekenler ve rekabetin artırılması konuları üzerinde duruldu.

“PAZAR ARAŞTIRMASI YAPILMALI”

İhracatın canlandırılması için pazar araştırması yapılması ve mevcut pazarlarda rekabeti artıracak projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Boyacı, aynı zamanda, DENİB ile ortak projeler yapmaya hazır olduklarını belirtti.

DENİZLİ İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

“İHRACATTA YAŞANAN DURGUNLUK, CİDDİ SORUN”

İhracatta yaşanan durgunluğun sektörler için ciddi bir sorun olduğunu söyleyen DENİB Başkanı Memişoğlu; ihracatçıların desteklenmesi, yeni pazarlara açılması ve rekabetçiliklerinin artırılması konularında işbirliği yapılabileceğini ifade etti.