HÜRRİYET’TE ÜSTYAPI BİR AYA BİTİYOR

Hürriyet Mahallesi’nde 19 ay önce başlatılan üstyapı çalışmalarında sona gelindi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir aya kadar tüm projenin tamamlanacağını söyledi.

Hürriyet Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra 19 ay önce başlatılan üstyapı hamlesinde sona gelindi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir ay içinde mahalledeki tüm üstyapı çalışmalarının sona ereceğini söyledi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar ile çalışmaları inceleyen Örki, “Vatandaşlarımız, yağmur olduğunda evlerimize seller basıyor, tuvaletlerimizden pis sular fışkırıyor. Bizi bu dertten kurtarın demişlerdi. O dönemlerde de Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte bu cesaret gerektiren hamleyi başlattık. Bugün geldiğimiz noktada Hürriyet mahallemizin üstyapısının yollarının büyük kısmını da bitirmiş olduk. Burada 65 sokak ve caddenin tamamını 1 ay içinde tamamlamış olacağız” diye konuştu.

HÜRRİYET’TE ÜSTYAPI BİR AYA BİTİYOR

Muhtar Çakar ise; “Mahallemizin en azından 20 tane sokağında kanalizasyon sıkıntımız vardı. 15 sokağımızda su sıkıntımız vardı. 3-4 tane sokağımızda da hiç su hattımız yoktu. Çoğu sokaklarımızda 1990’lı yıllardan kalma su hatları vardı. Başkanlarımız sağ olsunlar el attılar. Gönül gönüle verdik. Mahallemizde, Keskin cami zemin katında 4-6 yaş kuran kursu ve kreş ile gençler ve yetişkinler için sosyal aktivite ve kurs merkezinin çalışmaları da sürüyor” ifadelerini kullandı.  

HÜRRİYET’TE ÜSTYAPI BİR AYA BİTİYOR

HÜRRİYET’TE ÜSTYAPI BİR AYA BİTİYOR