DENİZLİ’DE YAĞMURLU HAFTA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Denizli önümüzdeki haftayı yağışlı geçirecek. Hava sıcaklığı hafta boyunca gündüz ortalama 18 derece civarında seyredecek.

 

Denizli'de önümüzdeki hafta hava durumu genel olarak yağışlı ve bulutlu geçecek. Hafta ortasında kısa bir parçalı bulutlu ve yağışsız dönem yaşansa da, hafta sonuna doğru yağışlar tekrar etkisini artıracak.

Pazartesi: Yağmurlu Bir Gün

13 Kasım Pazartesi günü Denizli'de hava durumu, azami 21°C ve asgari 15°C sıcaklıklarla yağışlı geçecek. Gün boyunca yer yer yoğun yağmurlar bekleniyor​​.

Salı: Bulutlu ve Yağmurlu

14 Kasım Salı günü ise hava sıcaklığı azami 18°C, asgari ise 14°C olacak. Hava parçalı bulutlu olacak ve yağmur ihtimali bulunuyor​​.

Çarşamba: Parçalı Bulutlu

15 Kasım Çarşamba günü için hava durumu parçalı bulutlu. Sıcaklık maksimum 21°C, minimum 14°C seviyelerinde seyredecek ve yağış beklenmiyor​​.

Perşembe: Yağışlı Hava Devam Ediyor

16 Kasım Perşembe günü, sıcaklık maksimum 16°C ve minimum 10°C arasında değişecek. Gün boyunca yağışlı hava devam edecek​​.

Cuma: Bulutlu Ama Yağışsız

17 Kasım Cuma günü sıcaklık en yüksek 17°C, en düşük 10°C olacak. Gökyüzü parçalı bulutlu olacak, ancak yağış beklenmiyor​​.

Cumartesi: Şiddetli Yağış Bekleniyor

Haftanın son günü olan 18 Kasım Cumartesi, sıcaklık maksimum 18°C, minimum 8°C olacak. Bu günde şiddetli yağışlar ve bulutlu bir hava hakim olacak​​.